Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Reclame maken? Kies eens voor opvallende outdoor reclame, bijvoorbeeld langs de weg!

Door Fleur Zomer
schedule 5 min
location_on [xx]km
times square new york
Reclame maken voor je bedrijf, product of dienst kan op vele verschillende manieren. We kunnen hierbij onderscheid maken tussen offline en online reclame. Steeds meer reclame wordt online gemaakt, maar we mogen offline marketing zeker niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan adverteren in de krant, een tijdschrift of opvallende outdoor reclame. In deze blog willen we het graag over deze laatstgenoemde reclamevorm hebben. Met outdoor reclame op weloverwogen plekken kun je in één keer veel mensen bereiken. Enkele mogelijkheden en opties vind je hieronder. Lees snel verder!

Reclamemasten langs de snelweg

Je ziet ze geregeld langs de snelweg staan: grote reclamemasten. Zo’n digitale reclamemast steekt met kop en schouders boven het voorbijrazende verkeer uit en is ideaal om met je uitingen een groot publiek te bereiken. Het voordeel van een digitale reclamemast is dat deze flexibel in te zetten zijn. Al jouw reclame-uitingen zullen van het grote scherm spatten.

 

Abri’s bij bushaltes of tramhaltes

Een abri, ook wel wachthuisje genoemd, is een niet afgesloten overdekte wachtruimte die beschutting biedt tegen wind en regen. Je vindt dit soort huisjes vooral in het openbaar vervoer, zoals bij bushaltes of tramhaltes bijvoorbeeld. Abri’s bieden ook beschutting op treinstations en busstations. Abri’s zijn erg geschikt om reclame te maken. Abri reclame wordt ook wel bushokjes reclame genoemd. Het formaat van een Abri poster is net iets groter dan een standaard A0 poster.

 

Marketing rond een bouwplaats

Een andere goede plaats voor je reclame-uitingen is een bouwplaats. Het liefst op een plek waar veel mensen langskomen, zoals in een drukke stad bijvoorbeeld. Bouwplaatsen moeten tegenwoordig van het voorbijgaande publiek worden afgeschermd met behulp van bouwhekken. Dit is om de veiligheid rondom en op het terrein te garanderen. Maar ook om vandalisme, vernieling en diefstal van machines en gereedschappen te voorkomen. Het mooie van deze hekwerken is dat je er bouwhekdoeken op kunt bevestigen. Op deze doeken kun je jouw bedrijfsnaam, logo of eventueel een slogan laten drukken.

 

Rijdende reclame

Een laatste vorm van outdoor reclame die we in deze blog willen behandelen is rijdende reclame. Hieronder valt reclame op auto’s, bestelbusjes en trucks. Soms zie je ook reclame-uitingen op bussen en treinen. Het grootste voordeel van rijdende reclame is dat het zich niet tot één plaats beperkt. De reclame verplaatst zich voortdurend en heeft zo een enorm bereik. Onderschat de kracht van rijdende reclame dan ook zeker niet!

01 september '23 ( 9:05)

Op welke manieren kun je je huis isoleren?

In een tijd waarin energiebesparing en duurzaamheid steeds belangrijker worden, is het isoleren van je huis een goede stap in de juiste richting. Een goed geïsoleerd huis zorgt namelijk niet alleen voor een comfortabeler leefklimaat, maar bespaart ook op energiekosten. Maar op welke manieren kun je je huis eigenlijk isoleren? In dit artikel bespreken we verschillende isolatiemogelijkheden, van dakisolatie tot het plaatsen van isolatieglas.

14 juli '23 (10:03)

Bouwen in verschillende klimaten

Bouwen in verschillende klimaten is een uitdaging die architecten en bouwkundigen over de hele wereld tegenkomen. Elk klimaat heeft zijn eigen unieke kenmerken en vereist specifieke bouwmethoden en materialen om comfortabele en duurzame gebouwen te realiseren. In dit artikel zullen we enkele belangrijke overwegingen bespreken bij het bouwen in verschillende klimaten.

14 juli '23 (10:01)

Energie opwekken met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een populaire vorm van hernieuwbare energie die steeds meer mensen aantrekken. Ze zijn ontworpen om zonlicht om te zetten in elektriciteit en bieden tal van voordelen voor zowel individuele huiseigenaren als de samenleving als geheel. In deze tekst zullen we de voordelen van zonnepanelen bespreken, evenals de kosten die gepaard gaan met het installeren ervan.

14 juli '23 ( 9:53)

Bouwtechnieken voor energie-efficiëntie

In een tijdperk waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, spelen bouwtechnieken een cruciale rol bij het creëren van energiezuinige gebouwen. Door slimme keuzes te maken in bouwmaterialen en constructiemethoden kunnen we de ecologische voetafdruk van gebouwen verkleinen en tegelijkertijd het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners verbeteren.

30 mei '23 (15:32)

Wat heb je écht nodig voor werk op het land?

In deze blogpost bespreken we wat je nodig hebt om comfortabel en veilig te werken in agrarische bedrijven. Werken in de agrarische sector kan uitdagend zijn vanwege de verschillende weersomstandigheden, de fysieke inspanningen en de aanwezigheid van gevaarlijke machines. In deze blogpost leer je hoe je deze uitdagingen kunt overwinnen en toch comfortabel en veilig kunt werken. Lees dus snel verder!

21 april '23 ( 8:49)

Bouwbedrijven en -projecten in Nederland

Nederland heeft een rijke geschiedenis op het gebied van architectuur en bouwkunde. Het land staat bekend om zijn moderne en innovatieve gebouwen en infrastructurele projecten. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe brug, het bouwen van een nieuw ziekenhuis of het renoveren van historische monumenten, Nederlandse bouwbedrijven hebben de kennis en expertise om complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

In deze tekst zullen we een kijkje nemen naar enkele van de belangrijkste bouwbedrijven in Nederland en de meest indrukwekkende bouwprojecten die zij hebben voltooid of nog in aanbouw hebben.

19 april '23 (16:04)

Het belang van efficiënt projectmanagement

Efficiënt projectmanagement is essentieel voor het succesvol voltooien van elk project. Een effectieve planning, organisatie, coördinatie van middelen, mensen en tijd is cruciaal om projecten op tijd, binnen budget en naar tevredenheid van alle belanghebbenden af te ronden. Het is belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken en een planning te maken. Hierdoor wordt jouw projectmanagement zo efficiënt mogelijk. In de bouwsector is efficiënt projectmanagement des te belangrijker vanwege de complexiteit van het werk. Het gaat om grote investeringen, lange projectduur, het werken met verschillende partijen en vaak onvoorziene omstandigheden.

18 april '23 (13:23)

Trends in interieurontwerp en -inrichting

Interieurontwerp en -inrichting zijn onlosmakelijk verbonden met ons dagelijks leven en onze persoonlijke stijl. Het interieur van ons huis weerspiegelt wie we zijn en hoe we ons voelen. Het is dan ook geen verrassing dat trends in interieurontwerp en -inrichting voortdurend veranderen en evolueren. Elk jaar brengen nieuwe stijlen en ideeën frisse inspiratie voor ontwerpers en consumenten. Maar wat zijn nu de meest opvallende trends op dit moment? In dit artikel zullen we enkele van de meest opvallende trends in interieurontwerp en -inrichting bespreken. Van duurzaamheid en minimalisme tot het gebruik van natuurlijke elementen en technologie.