Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Evenementen

17 NOV
Huis & Energie

Huis & Energie voor duurzame energie & duurzaam wonen

place Vijfhuizen
Bekijken
16 NOV
Beton Event

Al meer dan 60 jaar organiseren wij hét toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland! Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en/of deelnemen aan het congresprogramma.

place Rotterdam
Bekijken
08 NOV
Afbouw Vakdagen

Afbouw Vakdagen richt zich op afbouwbedrijven, stukadoors, plafond- & wandmontagebedrijven, vloeren- & terrazzospecialisten, blokkenstellers en natuursteenbewerkers.

place Gorinchem
Bekijken
07 NOV
Schilders Vakdagen

Hét schilderevenement met “Aandacht voor het ambacht!”

place Gorinchem
Bekijken
13 OKT
Huis & Woon Beurs

Op Huis & Woon Beurs doe je inspiratie op voor al jouw (ver)bouw- en woonplannen. Van het bouwen van een woning tot een grote of kleine verbouwing en van het verduurzamen van je woning tot het (opnieuw) inrichten van jouw interieur.

place Hardenberg
Bekijken
10 OKT
PREFAB BEURS

Voor koplopers in off-site bouwen en renoveren
 
PREFAB is de vakbeurs – en het kennisplatform – voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

place Den Bosch
Bekijken
09 OKT
DGBW – Dutch Green Building Week

Van maandag 9 tot en met 13 oktober vindt de jaarlijkse Dutch Green Building Week plaats. De week is al jaren dé landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. De week geeft ieder jaar weer een podium aan bedrijven en instellingen die voorlopen op CO2-reductie, Circulariteit, Klimaatadaptatie en Gezondheid. Nationale goede voorbeelden worden getoond en concrete handvatten worden gegeven. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar. De Dutch Green Building Week biedt talrijke momenten om in contact te komen met nationale pioniers, te luisteren naar creatieve denkers en doeners en naar mensen die een toekomstbestendige omgeving en samenleving mogelijk maken.

place Den Haag
Bekijken
22 SEP
Beurs Eigenhuis

Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

place Utrecht
Bekijken
12 SEP
Installatie Vakbeurs Hardenberg

Installatie Vakbeurs Hardenberg voor installatietechniek

place Hardenberg
Bekijken
06 SEP
MatExpo

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt dit event als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers. Het belangrijkste Europese trefpunt voor de bouwvakman!

place Kortrijk, België
Bekijken
29 JUN
Kijkje in de Keuken – Ferlem (LivingLAB)

Fijn en betaalbaar wonen in de stad staat onder hoge druk. Het is daarom tijd om het wonen en leven in de stad opnieuw uit te vinden. Hoe ziet dit eruit? Dat weten we nu nog niet. In het Living LAB 040 gaan we het op de 8500m2 en 119 woningen samen ontdekken en écht ervaren.

place Helmond / Eindhoven
Bekijken
13 JUN
Provada

PROVADA vakbeurs voor de vastgoed industrie

place Amsterdam
Bekijken
13 JUN
Moulding Expo

Moulding Expo, de internationale vakbeurs voor gereedschap, patronen en matrijzenbouw, vindt om de twee jaar plaats in Stuttgart en is onderverdeeld in verschillende tentoonstellingsgebieden. De nadruk ligt op gereedschaps-, patroon- en matrijzenbouw, die zeer gebruikersgericht is met zijn spuitgiet-, spuitgiet- en vormgereedschappen, alsmede de constructie van kalibers en de vervaardiging van kalibers. Daarnaast presenteert de beurs systemen en dienstverleners uit de kunststof- en metaaltechniek: van fabrikanten van gereedschapsmachines en verspanende gereedschappen, leveranciers van warmloopsystemen, meet- en testapparatuur en materialen tot en met softwareleveranciers.

place Stuttgart, Duitsland
Bekijken