Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kunststoffenbeurs

Dit is KUNSTSTOFFENBEURS 2023

Bedrijven in de kunststof- en rubberbranche produceren een grote variatie aan onderdelen, modules en eindproducten die onmisbaar zijn voor toepassingen in onder andere verpakkingen, consumentenproducten en machines. Dankzij de unieke eigenschappen kun je met kunststof alle kanten op: in kleur, vorm en gewicht, maar het is ook combineerbaar met andere materialen en toepasbaar in vele productietechnieken. Dit maakt dat kunststof een grote impact en waarde heeft op onze samenleving. Een wereld zonder kunststoffen is dan ook ondenkbaar, evenals een wereld zonder duurzame toekomst. 

Tijdens de Kunststoffenbeurs ontdek je de mogelijkheden met kunststof- en rubber voor duurzame productontwikkeling en productie 

Wereldwijd neemt behoefte aan duurzame materialen en producten toe. Innovatie bij de ontwikkeling en productie van kunststofproducten staat dan ook in de kunststof- en rubberbranche hoog op de agenda. Zo komen er steeds meer duurzame oplossingen, denk bijvoorbeeld aan circulair productdesign en nieuwe recyclingtechnologieën. Kortom: de Benelux kunststof- en rubberketen stelt alles in het werk om duurzaam te innoveren en produceren. En dat mag gezien worden! Trots op kunststoffen is dan ook een van de centrale thema's tijdens de Kunststoffenbeurs. 

Kunststoffenbeurs
20 september 2023
21 september 2023
Den Bosch
Diezekade 2