Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Future of Utility Energy Transition Summit 2024

Over de toekomst van nutsbedrijven Energietransitie 2024

‍De Toekomst van Nutsbedrijven: Energy Transition Summit 2024 biedt senior besluitvormers uit het hele energie-ecosysteem een vitale kans om samen te werken en pragmatische oplossingen te bedenken voor de huidige crisis en daarna. Deze top vindt plaats op een kritiek moment in de energie-industrie. Ondanks de huidige onrust op de energiemarkten is het van cruciaal belang om te zorgen voor een zekere, betaalbare en duurzame energietoekomst. De industrie heeft een platform nodig waar ze bijeen kan komen, constructieve discussies kan starten en zichzelf opnieuw kan uitvinden. Daarom is de Future of Utilities Energy Transition opgericht.

Hoogtepunten van het evenement

Energiezekerheid

Tijdens dit evenement krijgt u de kans om uit de eerste hand verhalen te horen van de belangrijkste belanghebbenden die hun plannen en acties voor het veiligstellen van de energievoorziening uiteen zullen zetten. Krijg waardevolle inzichten in de verschillende benaderingen die worden gevolgd om de afhankelijkheid van externe bronnen te verminderen en de zelfredzaamheid in de energiesector te vergroten. Door de strategieën en initiatieven van industrieleiders, beleidsmakers en energie-experts te onderzoeken, willen we een alomvattend begrip kweken van de stappen die nodig zijn om een veerkrachtig en onafhankelijk energielandschap te creëren. Samen kunnen we de uitdagingen van geopolitieke ontwikkelingen het hoofd bieden en de weg banen naar energiezekerheid op lange termijn.

Financiering van de overgang

Ontdek succesvolle benaderingen voor het aantrekken van investeringen voor de energietransitie. Doe mee met toonaangevende spelers uit de sector, waaronder BlackRock, Eneco Ventures en de ISFC, die ingaan op effectieve strategieën, vereisten en modellen voor het veiligstellen van langetermijninvesteringen in de hele energiesector. Ontdek hoe de energie-industrie de nodige fondsen kan werven om de overgang naar duurzame energiebronnen te stimuleren.

Het netwerk moderniseren

Ontdek de routekaart naar een duurzaam en veerkrachtig netwerk: Ontketenen van flexibiliteit, opschalen van langdurige opslag en beheer van groeiende vraag. Krijg waardevolle inzichten in de strategieën van industrieleiders die de weg naar een duurzaam en veerkrachtig netwerk bewandelen. Ontdek hun innovatieve benaderingen, waaronder het ontsluiten van flexibiliteit, het uitbreiden van langetermijnopslagmogelijkheden en het effectief beheren van de steeds toenemende vraag naar energie. Ontdek hoe deze organisaties hun routekaart ontwikkelen om een betrouwbaar en duurzaam elektriciteitsnet voor de toekomst te garanderen.

Hernieuwbare energie opschalen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hernieuwbare energie met showcases van opkomende spelers en inzichtelijke keynotes van gevestigde industrieleiders. Zie hoe zowel nieuwkomers als gevestigde bedrijven hun bedrijfsmodellen revolutioneren om de volgende generatie van schone energieopwekking in te luiden. Van wind- en zonne-energie tot waterkracht en kernenergie, blijf op de hoogte van de transformatieve innovaties die de toekomst van hernieuwbare energie vormgeven.

De toekomst van warmte

Vormgeven aan de energietransitie met groene warmte. Ontdek de vooruitzichten voor de toekomst van warmte in Europa in gesprekken met energie-experts. Van het gebruik van waterstof tot elektrificatie, verkrijg waardevolle inzichten in de rol van groene warmte in de energietransitie. Ontdek wat de toonaangevende stemmen uit de industrie te zeggen hebben over het transformatieve potentieel van duurzame verwarmingsoplossingen en hun impact op het energielandschap van Europa.

CX-innovatie

Empowerment van klanten in de energiesector. Om te voorkomen dat klanten achterblijven, is het voor de energiesector van cruciaal belang om de samenwerking met senior industrieleiders te bevorderen. Bundel de krachten om effectieve oplossingen te crowdsourcen en neem deel aan workshops om creatieve ideeën te cultiveren die de klantervaring (CX) verbeteren. Door prioriteit te geven aan inclusieve praktijken, kunnen we alle klanten mondiger maken en ervoor zorgen dat ze actief deelnemen aan de vooruitgang van de energiesector.

Kom naar Future of Utilities Energy Transition 2024 voor meer informatie over hoe Corinex elektrische netwerken transformeert in veerkrachtige slimme energienetwerken.


Future of Utility Energy Transition Summit 2024
20 maart 2024
21 maart 2024
Halfweg
Kristalpromenade 7