Logo_goed_op_weg

Op de nieuwe website Goedopweg.nl kunnen reizigers terecht voor informatie op maat over wegwerkzaamheden in de provincie Utrecht en het laatste nieuws over mobiliteitsprojecten in deze regio. Zo kan de reiziger zijn route gemakkelijk afstemmen op werkzaamheden en gaat hij goed voorbereid op weg

Goedopweg.nl is een initiatief van Midden-Nederland Bereikbaar. Onder deze noemer werken de provincie Utrecht, gemeenten, Rijkswaterstaat en bedrijven (verenigd in U15) in de provincie Utrecht samen op het gebied van communicatie over wegwerkzaamheden, mobiliteitsonderwerpen en bereikbaarheid.

Informatie op maat van de reiswijzer
Goedopweg.nl biedt informatie over nieuwe mobiliteitsoplossingen en de bereikbaarheid in de provincie Utrecht. Verder blijven reizigers persoonlijk op de hoogte van de actuele werkzaamheden op hun route via de reiswijzer van Goedopweg.nl. Deze service werkt eenvoudig. Nadat een reiziger zich heeft aangemeld kan hij routes aanmaken, opslaan en kiezen of hij daarover op de hoogte gehouden wil worden. De reiziger ontvangt dan maximaal 2 keer per week een e-mail met de te verwachten werkzaamheden op zijn/haar route. De website onthoudt de voorkeuren, zodat de reiziger de volgende keer precies díe informatie ziet die voor hem relevant is.

De provincie Utrecht is hét trefpunt van Nederland. Dagelijks zijn er meer dan een miljoen reizigers in deze regio onderweg. Het is belangrijk dat de regio voor iedereen bereikbaar blijft. Niet alleen voor reizigers, maar ook voor de leefbaarheid en werkgelegenheid in Midden-Nederland. Daarom werken overheden en het bedrijfsleven aan projecten, zoals de renovatie van Utrecht Centraal, het stimuleren van duurzame mobiliteitsinitiatieven zoals de inzet van E-bikes en aanpassingen van wegen om de doorstroming te bevorderen. Om de reiziger op de hoogte te houden van de verschillende mobiliteitsinitiatieven en wegwerkzaamheden is Goedopweg.nl gestart.

Volg Goedopweg.nl ook op Twitter, via @GoedopwegNL.

Bron: Rijkswaterstaat.nl