Normal_bulldozer

Leasemaatschappij BEEQUIP helpt mkb bedrijven groeien met equipment lease oplossingen. De leasemaatschappij financiert gebruikt materiaal voor bedrijven in onder meer de bouw, infra en logistiek.

Wat BEEQUIP anders maakt dan andere leasemaatschappijen is dat de lease experts in het bedrijf stuk voor stuk gek zijn van kranen, graafmachines en andere voertuigen. Ze weten om welk materieel het gaat en spreken de taal van mkb-ondernemers. Het bedrijf beoordeelt, in tegenstelling tot banken, in eerste instantie de waarde van het materieel en pas daarna bekijken ze of de klant voldoende cashflow heeft, of gaat maken, om het terug te betalen. Door de waarde van het materieel als uitgangspunt te nemen, kunnen ze naast nieuw materieel ook gebruikte machines financieren. Dit kan mkb-bedrijven grote voordelen opleveren.

Bouwmaterieel leasen?

Wanneer je een startend of reeds opgebouwd bouwbedrijf hebt, en je wilt uitbreiden, is het leasen van bouwmaterieel een uitstekende oplossing. Hoe werkt het dan? Wanneer je bouwmaterieel least, krijg je uiteraard het grondverzet in je bezit, maar ben je ook de eigenaar? Wanneer je kiest voor de leasevorm financial lease ben je als klant economisch gezien de eigenaar. De juridische eigenaar is de leasemaatschappij waar je de machine bij least. Wat betreft je boekhouding werkt het als volgt: Het materieel staat bij jou op de balans. Wanneer het leasecontract afloopt en je de machine volledig hebt afbetaald, word je naast economisch- ook juridisch eigenaar.

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. Voor het leasen van elke soort bouwmaterieel biedt BEEQUIP een lease oplossing. Van grote tot kleine bedrijfsuitbreidingen; het afsluiten van een financial lease kan volledig op maat worden gemaakt. Een aantal voorbeelden van lease-oplossingen zijn:

Voor al deze machines geldt dat de expert van BEEQUIP eerst onderzoekt wat de kwaliteit is, voordat de financiële situatie van jouw bedrijf onder de loep wordt genomen.

Manier van denken van BEEQUIP uniek

Volgens oprichter Linders levert de unieke manier van denken veel nieuwe klanten op. Naast het meedenken over financial lease, biedt BEEQUIP namelijk ook een mogelijkheid voor de zogeheten sale-and-lease-back-constructie. Hierbij kunnen klanten hun bestaande machines onderbrengen bij BEEQUIP en terugleasen. Klanten ontvangen daarbij een bedrag voor de verkoop, die ze ook direct kunnen investeren in het terugleasen van extra materieel.