Normal_1631106603

De verbouwing van theater het Betty Asfalt Complex in Amsterdam duurt langer dan gepland. Het ziet ernaar uit dat het complex pas weer begin 2022 de deuren kan openen. Daardoor moet cabaretier Paul Haenen met zijn populaire eindejaarsvoorstelling voor het eerst in drie decennia uitwijken naar een andere locatie.

Dat melden Haenen en zijn man Dammie van Geest woensdag in hun nieuwsbrief. De decembershows van Haenen zijn altijd steevast uitverkocht. Samen met zijn alter ego's Margreet Dolman en Dominee Gremdaat probeert de cabaretier wat vreugde in de door hem zo gehate kerstdagen te brengen. Het is nog niet bekend naar welke locatie Haenen gaat uitwijken.

De fundering van het theatercomplex aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam wordt op dit moment vernieuwd. Daarnaast krijgen de zaal en de foyer een grote opknapbeurt.

Haenen zal vanaf begin oktober ook weer op tournee gaan, met zijn voorstelling Haenen brengt vreugde. De cabaretier moest de tournee van deze show afgelopen najaar afbreken vanwege de coronamaatregelen.