Jaarlijks congres Stichting Kenniscentrum rioolrenovaties in Amersfoort

Stichting Kenniscentrum rioolrenovaties (KCRR) organiseert donderdag 17 november 2022 in Amersfoort haar jaarlijkse congres. Een bijeenkomst die is bedoeld voor rioolbeheerders, ontwerpers, werkvoorbereiders, projectleiders, adviseurs, onderzoekers, leveranciers en aannemers die actief zijn in de riolering en renovatie. Dit meldt Bouwend Nederland.

Diverse sprekers laten hun licht die dag schijnen over deze onderwerpen. Bijvoorbeeld Martine de Weert (over het afsluiten van een riool als 'afsluitpost'), Martin Nederlof (over hoe beschikbare gegevens gebruikt worden om effectief onderhoud uit te voeren aan riolen en kolken) en John Driessen (over hoe een leidingbeheerder bij grote en kleine gemeenten de staat van een persleiding kan onderzoeken en renoveren). Ook is er tijdens de bijeenkomst uiteraard gelegenheid tot netwerken.

Forum Relinen en Rioolbeheer

Het Forum Relinen en Rioolbeheer, zoals de bijeenkomst wordt genoemd, vindt op 17 november 2022 plaats in het Van der Valk Hotel Amersfoort A1. De kosten voor deelnemers bedragen 280,00 euro exclusief btw. Voor studenten zijn vijf gratis deelnamebewijzen beschikbaar. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden zijn te vinden op de website van het KCRR.

Door: Nationale Bouwgids / Richard Heeres