Kijkje bij bouwplaats gemeentehuis Deurne tijdens Dag van de Bouw

Het gemeentehuis in Deurne wordt momenteel verbouwd. Doel is om er een huis voor de samenleving van te maken. Centraal in het vernieuwde gebouw staan duurzaamheid, moderne dienstverlening, ontmoeting en samenwerking. Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni 2022 biedt Bots Bouwgroep belangstellenden de mogelijkheid om er alvast een kijkje te nemen. Dit meldt de gemeente Deurne.

In het huis voor de samenleving komen inwoners, verenigingen, organisaties en de gemeente samen om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. Het gebouw is dus niet alleen een gemeentehuis, maar ook een thuis voor andere maatschappelijke organisaties die samen het gebouw gebruiken. Ook de bibliotheek wordt hier gehuisvest.

Activiteiten voor jongeren

Zaterdag 18 juni is iedereen van 12.00 tot 16.00 uur welkom aan de Markt 1 in Deurne om te zien hoe het gemeentehuis er nu vanbinnen uitziet. Het Dr. Hub van Doorne College draagt ook een steentje bij aan de Dag van de Bouw. Het organiseert deze dag leuke activiteiten voor jongeren om hen kennis te laten maken met de bouw.

Door: Nationale Bouwgids / Richard Heeres