Normal_rss_entry-310640

Influencer en ondernemer Bas Smit gaat de komende jaren investeren in nieuwe padelbanen. Onder de naam The Padellers wil hij door heel Nederland meerdere nieuwe plekken bouwen waar de nieuwe sport, een mix van tennis en squash, beoefend kan worden. Volgens Smit, die getrouwd is met presentatrice Nicolette van Dam, is padel de snelst groeiende sport van Nederland.

Met het plan is een investering van vele miljoenen euro's gemoeid. Smit investeert het geld in de nieuwe banen grotendeels zelf, samen met partnerorganisatie 4PM Sports. Dit is een nieuwe tak die gelieerd is aan 4PM Entertainment, die grote evenementen als het Amsterdamse Winterparadijs en de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion organiseert.

Groot succes

The Padellers heeft recent de eerste vestiging geopend in Amsterdam. Smit stelt dat deze locatie een groot succes is. Het is niet bekend wanneer de nieuwe banen worden opgeleverd. Er staan op korte termijn meerdere banen in Amsterdam, Abcoude, Emmen, Zwolle, Veghel, Rotterdam, Nijmegen en Leeuwarden gepland.

Door: ANP