balkon restauratie

Balkons en galerijen die scheuren vertonen zien er onverzorgd maar bovenal onveilig uit. Veel van deze balkons en galerijen zijn gemaakt van gewapend beton en in combinatie met vocht door bijvoorbeeld lekkage of weersinvloeden kan de wapening gaan roesten waarna het beton kan gaan scheuren en afbrokkelen. Er is niet altijd direct sprake van een gevaarlijke situatie maar om erger te voorkomen is het wel van belang om de schade zo snel mogelijk te verhelpen en herhaling te voorkomen. 

 

Kreeft lost het op

Betonrot wordt vaak veroorzaakt door een lekkage of andere blootstelling aan vocht of weersinvloeden. Om de schade te reapereren worden rondom de aangetaste plekken de losse delen beton verwijderd om vervolgens de wapening te reinigen en te behandelen met een hechtende primer. Daarna worden de gaten weer opgevuld met een cementgebonden reparatiemortel. De wapening is nu weer goed beschermd tegen corrosie en het beton is duurzaam gerepareerd. Om ervoor te zorgen dat vocht nog minder kans heeft om de wapening en het beton aan te tasten worden plafonds en diktekanten voorzien van een dampopen betoncoating en de balkonvloeren worden afgewerkt met een Triflexsysteem. 
 

Triflex coating voor een langere levensduur van uw betonconstructies

Voor een zo goed mogelijke afdichting van gebouwen en constructies maakt Kreeft Betontrenovatie gebruik van de vloeibare kunststofsystemen van Triflex waarmee ze het beton voorzien van een coating. De Triflex coating is een sterk, waterdicht en elastisch materiaal waardoor het geschikt is voor licht tot industrieel gebruik. Met een Triflex coating zorgt u voor een aanzienlijk langere levensduur van uw betonconstructies. Naast de beschermende functie van de coating zorgt deze ook voor een degelijke en nette uitstraling van het balkon of de galerij. De medewerkers van Kreeft zijn speciaal opgeleid om te werken met de Triflexsystemen en zijn daarmee gecertificeerde Triflex applicateurs. Ook heeft Kreeft een nauwe samenwerking met het bedrijf waardoor u bent verzekerd van een duurzaam resultaat. 
 

Al meer dan 40 jaar ervaring in de renovatie van beton

Kreeft Betonrenovatie uit Hoogeveen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in betonrenovatie en het herstellen van betonrot in balkons, galarijen en vele andere betonconstructies. Dit doen ze voor bouwondernemingen en schildersbedrijven tot woningstichtingen en verenigingen van eigenaren. De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het herstellen van aangetast beton maar ook uit preventie van betonrot door bijvoorbeeld toekomstige vochtproblemen zoveel mogelijk uit te sluiten.  
 

Heeft u last van betonrot?

Wanneer u last heeft van betonrot of vochtproblemen in betonconstructies kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kreeft betonrenovatie. Samen met u kijken ze naar de situatie om vervolgens een plan van aanpak te maken. Voor een vrijblijvend eerste contact kunt u mailen naar info@kreeft.nl of bellen naar 0528-262804. Vraagt u liever meteen een offerte aan dan kan dat hier