Normal_image002

Het bouwproces van een huis is voor iedereen stressvol. Van het prijskaartje tot de steeds groter wordende takenlijst, er is veel om je zorgen over te maken bij het bouwen van een huis. Gelukkig is daar een app voor, meerdere apps zelfs! Ongeacht waar je bent in het bouwproces van je huis, deze apps kunnen helpen om een ​​deel van de stress te verlichten. Zorg er daarom voor dat je ze snel downloadt op je smartphone die je draagt aan een telefoontasje zodat je de volgende programma’s altijd bij de hand hebt. 

 

iHandy Carpenter 

Stel je je eens voor dat je een eenvoudig, handig timmermansgereedschap in je zak hebt. Dat kan met deze app! De iHandy Carpenter-app bevat 5 professionele gereedschappen: een schietlood, een waterpas, een waterpas, een stalen gradenboog en een stalen liniaal. De iHandy Carpenter is perfect voor het meten van verticale lijnen, het egaliseren van vlakke oppervlakken en het meten van hoeken en inches/centimeters. De iHandy Carpenter helpt je bij het meten van vrijwel alles, wat natuurlijk hartstikke handig kan zijn bij het bouwen van een woning. 

Houzz

Als je nog nooit van Houzz hebt gehoord, download de app dan nu. Het biedt namelijk deskundig advies, miljoenen ontwerpideeën, talloze producten voor je huis en aanbevolen lokale huisprofessionals. Met de app en website kun je je ideeën en inspirerende projecten opslaan, zodat je deze ideeën opnieuw kunt bekijken en delen met je gezin en je aannemer. Er is ook een schetsfunctie in de Houzz-app waarmee je ideeën en notities op foto's kunt maken voor toekomstig gebruik. De beste eigenschap is de View In My Room-optie! Dit geeft je de mogelijkheid om meubels op de plattegrond te plaatsen met behulp van virtual reality om de indeling van de kamer beter te bekijken zodat je precies kunt bepalen waar je bijvoorbeeld je tassen gaat opbergen in je nieuwe woning. 

Wunderlist

Als je een gloednieuw huisplan aan het bouwen bent, is je takenlijst lang en overweldigend. Wees productiever, georganiseerder en op alles voorbereid door de Wunderlist-app te downloaden. Maak een doorlopende takenlijst met vervaldatums, voeg herinneringen toe zodat je nooit de belangrijke dingen vergeet, deel je lijsten en delegeer zelfs taken. De Wunderlist-app wordt gesynchroniseerd met je telefoon, tablet en je computer, waardoor het gemakkelijk is om je veeleisende lijsten bij te houden. Zo weet je zeker dat je alle taken voor het bouwen van het huis volbracht worden. 

Home Design 3D

Home Design 3D is een app waarmee je je kamers in 2D of 3D kunt ontwerpen. Net als de View Your Room-functie van de Houzz-app, kun je met Home Design 3D virtueel meubels en andere interieurdecoraties op de plattegrond plaatsen. Om te helpen bij het bepalen van de perfecte indeling voor elke kamer, biedt Home Design 3D een database met meer dan 1.000 meubels en woonaccessoires die je op je plattegrond kunt rangschikken. Je kunt objecten ook bewerken om de vorm te veranderen om je specifieke meubels te repliceren.