Normal_pexels-vlada-karpovich-9969158

Je huis is een fijne plek waar jij na een lange werkdag heerlijk tot rust kan komen. Hier vind je comfort, warmte en natuurlijk elkaar, wat uiteindelijk het belangrijkst is. Maar, om dit zo fijn mogelijk te maken, is het wel belangrijk dat er een gevoel van sfeer heerst in jouw huis. Dit kan voor sommigen erg lastig zijn. In deze blog geven we je vijf subtiele tips die jij kan toepassen om meer sfeer in je huis terug te vinden. Pas ze gelijk toe!

1. Kussens

Als je wil dat jouw huis comfort uitstraalt, is het ook belangrijk om comfort in de letterlijke zin terug te laten keren in je woning. Dit doe je natuurlijk door kussens! Kussens komen in vele vormen en maten voor, waardoor ze gegarandeerd in jouw interieur passen. Het is leuk door met verschillende kleuren te spelen: zo creëer je een comfortabel geheel dat mooi is voor het oog.

 

2. Verstop je prullenbak

Sfeer zit hem in fijne zichtbare details, maar ook net zo goed in dat wat je niet ziet. Alhoewel een prullenbak een essentieel onderdeel van je huis is, straalt deze niet precies sfeer uit. Door je prullenbak te verstoppen onder je gootsteen, berg jij deze slim op. Mensen weten alsnog snel waar deze te vinden is, ook zonder deze te zien. 

 

3. LED dimmers

Natuurlijk wil je je huis zo voordelig mogelijk verlichten; de keuze voor LED-verlichting is snel gemaakt. Misschien ben je niet helemaal tevreden met het licht dat van deze lampen afkomt. In dit geval is een LED dimmer kopen een slimme stap, aangezien je hier het licht mee aanpast totdat deze de sfeer creëert waar jij naar op zoek bent. 

 

4. Muurbedekking

Je hebt tot in de fijnste details na gedacht over welke kleuren jij in je huis naar voren wil laten komen, maar nu alles af is, merk je dat zo’n grote, kale muur toch niet heel sfeervol is. Het is dus een uitstekende keuze om deze te bedekken. Dit kun je op veel verschillende manieren doen! Kies voor een mooi schilderij, of voor verschillende fotolijstjes waarin jij en je familie centraal staan. Alleen jullie lach zal al voor sfeer zorgen!

 

5. Open haard

Met een gevoel van warmte bedoelen we eigenlijk altijd een gezellig gevoel, maar het is natuurlijk afkomstig van de letterlijke betekenis van het woord. Door een open haard aan je woning toe te voegen, zorg jij voor een plek waar je zowel warmte als gezelligheid ervaart. ’s Avonds zit je met z’n allen rond het tokkelende vuur en speel je een spelletje: een onvergetelijke avond!

 

Succes!

Nu jij weet hoe je sfeermakers implementeert in je woning, is je huis binnen no-time het gezellige thuis waar je naar op zoek bent. Wanneer mogen we langskomen?