Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Verf als een pro met Sigma grondverf!

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 6 min
Ben je toe aan een frisse look voor de kozijnen in je slaapkamer of woonkamer? Dan is Sigma grondverf dé oplossing voor jou! Met deze grondverf bereid je je kozijnen en binnendeuren perfect voor op de nieuwe laag verf of afwerking, waardoor je kozijnen en binnendeuren er weer als nieuw uitzien. Ga voor de ultieme transformatie en leg de perfecte basis voor een nieuwe, stijlvolle look in je slaapkamer of woonkamer met Sigma verf!

Waarvoor gebruik je grondverf?

Een goede basis is de sleutel tot een perfect schilderresultaat. Sigma grondverf zorgt voor een sterke hechting tussen het oppervlak en de uiteindelijke verflaag, waardoor je schilderwerk er niet alleen beter uitziet, maar ook langer meegaat. Sigma grondverf is gemakkelijk aan te brengen en heeft een fantastische dekkracht, waardoor je minder lagen nodig hebt voor het perfecte resultaat.  

Sigma grondverf voor binnen

Ben je op zoek naar hoogwaardige grondverf voor binnen? Sigma heeft de perfecte oplossing voor jou – Sigma S2U Nova Primer! Krijg de beste hechting op diverse ondergronden, waaronder hout, MDF, metaal en kunststoffen, met onze hoogwaardige grondverf voor binnen. Met S2U Nova primer creëer je een perfect gladde en egale basis voor de volgende stap in jouw project. Bij Onlineverf.nl vind je een ruim assortiment aan Sigma grondverf. Laat je inspireren en kies de grondverf die perfect past bij jouw project.

Sigma grondverf voor buiten

Ben je op zoek naar de beste Sigma grondverf voor jouw buitenproject? Dan is er maar één optie die echt opvalt: de Sigma S2U Allure primer. Deze topkwaliteit grondverf biedt de ultieme bescherming tegen alle weersomstandigheden en geeft jouw project de duurzame en professionele afwerking die het verdient. Met de Sigma S2U Allure Primer hoef jij je geen zorgen te maken over onderhoudskosten op de lange termijn. Dankzij de hoge kwaliteit, blijft jouw schilderwerk namelijk veel langer mooi!

Voordelen Sigma grondverf

Sigma grondverf heeft vele voordelen ten opzichte van andere grondverf merken, zoals:

  • Uitstekende hechting
  • Duurzame bescherming
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Hoogwaardige kwaliteit

Of je nu een ervaren professional bent of een doe-het-zelver, Sigma is de perfecte basis voor al je verfprojecten!

Koop jouw Sigma grondverf bij Onlineverf.nl

Verf bestellen, dat doe je bij Onlineverf.nl! Met Sigma grondverf investeer jij in topkwaliteit en een perfect resultaat. Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, met Sigma grondverf creëer je de beste basis voor jouw schilderwerk. Kies voor Sigma grondverf en geniet van professionele en langdurige afwerking.

02 juni '23 (13:47)

Geslaagde starthandeling Elzenbos fase 2 in Brummen

Afgelopen week vond de feestelijke starthandeling voor 21 woningen in plan Elzenbos Fase 2 plaats. Samen met de kopers en wethouder Pouwel Inberg is de begane grondvloer gelegd. In samenwerking met BPD en Syntrus Achmea Real Estate and Finance bouwt Roosdom Tijhuis hier 21 duurzame woningen. Het was een feestelijke middag waarbij de gemeente Brummen en Roosdom Tijhuis samen met de kopers de start van de bouw hebben gevierd.   

02 juni '23 (13:36)

Partijen maken afspraken over woningbouw

Veel betaalbare woningen in Maasland II

12 mei '23 ( 8:38)

In Nederland wordt er veel gebouwd, maar wat gebeurt er met al het bouwafval?

Jaarlijks wordt er ongeveer 22,5 miljoen kilo bouwafval geproduceerd in Nederland en de bouwsector is verantwoordelijk voor 25% van al het afval in het land, volgens het CBS. Bouwafval kan bestaan uit verschillende materialen zoals puin, hout, metalen, kunststoffen en dakafval. Renewi is een van de grootste bouwafvalrecyclers in Nederland en verwerkt meer dan 700 miljoen kilo bouwafval per jaar. Maar wat gebeurt er precies met al dat bouwafval?

11 mei '23 ( 9:31)

Wordt een nieuwbouwwoning volledig afgewerkt opgeleverd?

Het is een veelvoorkomend misverstand dat een nieuwbouwwoning altijd volledig afgewerkt wordt opgeleverd. In werkelijkheid is het vaak zo dat een nieuwbouwwoning nog moet worden gestuct. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren. Eén van de redenen waarom een nieuwbouwwoning vaak nog gestuct moet worden, is omdat de muren en plafonds vaak niet volledig glad zijn afgewerkt. Dit kan komen door de manier waarop het beton of de bakstenen zijn geplaatst en kan resulteren in onregelmatigheden in de muren en plafonds. Door het stucwerk van kan de muur worden glad gemaakt en kan er een mooie, egale afwerking worden gecreëerd, wat vervolgens kan worden gesaust of behangt.

03 mei '23 (13:23)

Akoestiek in huis verbeteren? Een akoestisch plafond is dé oplossing

 Grote woningen met ruime kamers zijn super mooi, maar komen ook met uitdagingen. Zo moet je goed nadenken over de akoestiek in huis. Met een aantal hoogpolige vloerkleden en dikke gordijnen kun je de echo verminderen. Toch zal het effect niet optimaal zijn. Wil je de galm in huis écht elimineren? Dan moet je de met een akoestisch plafond. Hiermee pak je het probleem aan bij de basis. Je leest meer over de voordelen en mogelijkheden van akoestische plafonds in het onderstaande artikel.

28 april '23 ( 9:15)

Waar kan de ideeënbrievenbus voor worden gebruikt?

Een brievenbus, we hebben er allemaal een. Ieder adres in Nederland heeft de mogelijkheid om post te ontvangen. Of het nou gaat om een woonadres of een zakelijk adres, overal wordt wel eens post ontvangen. Hoewel er tegenwoordig veel digitaal verzonden wordt, blijft er altijd nog een gedeelte fysieke post over. Ook het sturen van feliciatiekaarten of rouwkaarten wordt nog regelmatig fysiek gedaan, dus via de brievenbus. Soms gaat het om een brievenbus postkast, soms gaat het om een inworpgleuf in de deur. Het is afhankelijk van wat je wens hierin is én hoe ver de voordeur van de straat af staat.

13 april '23 ( 9:26)

Trends in de bouwsector

Net als in elke andere sector ontwikkelen er elke keer nieuwe trends. Zo ook in de bouwsector. In dit artikel bespreken we twee trends op het gebied van de bouw, namelijk: duurzaamheid in de bouw en veranderingen in de demografische samenstelling.

12 april '23 (15:23)

Waarom is het stikstofprobleem van invloed op de bouwsector

Het stikstofprobleem is het meest besproken onderwerp in het nieuws de afgelopen tijd. Door het stikstofbeleid van de overheid zijn de boeren in opstand gekomen en protesteren zij tegen dit beleid. Maar wat is stikstof nou eigenlijk? En waarom heeft dit invloed op de bouwsector? We vertellen het je in dit artikel.

06 april '23 (13:32)

Trends in de architectuur

De architectuur is een constant evoluerend vakgebied, nieuwe trends en stijlen komen voortdurend op. Door de vele ontwikkelingen zijn er steeds meer trends in de architectuur. Deze trends zijn van grote invloed op de architectuurwereld. Hieronder bespreken we enkele van de huidige trends in de architectuur.

05 april '23 ( 9:48)

Belangrijkste regel- en wetgevingen voor de bouwsector

Bij het (ver)bouwen van jouw huis of andere projecten die te maken hebben met de bouw krijg je te maken met verschillende wetten en regels waar je je aan moet houden. Als je de regels en wetten niet volgt heb je kans dat je het project niet kunt uitvoeren of moet slopen als het al uitgevoerd is en wordt afgekeurd. De controle of je aan deze regels voldoet wordt gedaan door de gemeente. In dit artikel zetten we de verschillende regel- en wetgevingen op een rijtje.