Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Waar kan de ideeënbrievenbus voor worden gebruikt?

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Een brievenbus, we hebben er allemaal een. Ieder adres in Nederland heeft de mogelijkheid om post te ontvangen. Of het nou gaat om een woonadres of een zakelijk adres, overal wordt wel eens post ontvangen. Hoewel er tegenwoordig veel digitaal verzonden wordt, blijft er altijd nog een gedeelte fysieke post over. Ook het sturen van feliciatiekaarten of rouwkaarten wordt nog regelmatig fysiek gedaan, dus via de brievenbus. Soms gaat het om een brievenbus postkast, soms gaat het om een inworpgleuf in de deur. Het is afhankelijk van wat je wens hierin is én hoe ver de voordeur van de straat af staat.

Naast dat de brievenbus gebruikt wordt om post te ontvangen, is er ook nog een andere reden om een brievenbus aan te schaffen. Misschien ken je het wel, een ideeënbrievenbus. Dit zie je voornamelijk in bedrijven en grote organisaties. Het is een brievenbusje die je intern ophangt en waar de mensen intern dus ideeën in kunnen doen. Het wordt gebruikt in wooninstellingen zoals bejaardentehuizen maar ook in bedrijven waarbij het personeel ideeën kan opgeven in de brievenbus. De leidinggevende of het management opent de ideeënbrievenbus regelmatig om te checken wat er aan ideeën is opgegeven. Het is erg handig en er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van zo’n ideeënbrievenbus.


Waar koop je een ideeënbrievenbus?

Een ideeënbrievenbus vind je bij dé brievenbussen winkel van Nederland: www.brievenbuswebshop.nl. Je shopt ze daar online óf gaat naar hun showroom om de complete collectie te bekijken. De ideeënbrievenbus is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Kun je ook zelf een ideeënbrievenbus maken?

Dat kan! Koop dan een eenvoudige, kleine brievenbus en maak er met letters het woord IDEEËNBRIEVENBUS op. Dat kan met stickers of misschien zelfs met een stift.

 

Hoe wordt een ideeënbrievenbus gemonteerd?

Dat kan eenvoudig met een paar schroeven. Je kunt de bus zo aan de wand monteren óf op een statief. Je kunt de brievenbus dus eigenlijk op iedere gewenste plek plaatsen.

09 juli '24 (10:08)

Het bestellen van maatwerk trappen

Het bestellen van de juiste trap voor je huis is een belangrijke beslissing die niet lichtvaardig genomen moet worden. Het bepaalt niet alleen de functionaliteit van je woning, maar ook de algehele uitstraling ervan. Of je nu op zoek bent naar een moderne trap met strakke lijnen of een klassieke trap die past bij een traditioneel interieur, een trap bestellen vereist aandacht voor detail en vakmanschap.

18 juni '24 ( 8:56)

De vier voordelen van een opslagtent voor jouw bedrijf

Opslagruimte is echt een must-have voor veel bedrijven, maar laten we eerlijk zijn, het kan een behoorlijke uitdaging zijn om genoeg ruimte te vinden of zelfs maar te maken. Gelukkig komt de opslagtent om de hoek kijken als een superflexibele en budgetvriendelijke oplossing die elk bedrijf, groot of klein, kan helpen. In dit artikel gaan we in op de vier topvoordelen van het gebruik van een opslagtent voor jouw bedrijf.

23 mei '24 (15:34)

Lokaal het grondwaterpeil verlagen voor de bouw

De afgelopen jaren leek de ene extreme weersituatie de ander op te volgen. De zomers van 2018 en 2022 behoorden bijvoorbeeld tot de top zes droogste ooit gemeten. Meer recenter is 2023 juist weer het natste jaar ooit gemeten. Vanwege klimaatverandering zullen extremen vaker voorkomen, zo is de verwachting. Dat levert grote uitdagingen op het grondwaterpeil in ons land voortdurend goed te reguleren. Hieronder lees je meer over hoe grondwater de bouw beïnvloedt, en hoe belangrijk bronbemaling is.

22 mei '24 ( 8:56)

De risico’s voor de omgeving bij sloop

Sloopwerkzaamheden kunnen niet worden uitgevoerd zonder dat er rekening moet worden gehouden met de risico’s op schade en hinder. Tijdens het slopen van gebouwen of het bouwklaar maken van gebieden is er een verhoogd risico op obstructies en gevaar. In dit blog ontdekt u de grootste risico’s rondom sloopwerk en leest u hoe u de kans op hinder kunt verkleinen.

06 mei '24 (14:45)

Een kijkje achter de schermen bij het installeren van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen is een nauwkeurig proces dat bestaat uit meerdere stappen, van de voorbereiding tot de daadwerkelijke plaatsing en aansluiting van de panelen op het elektriciteitsnetwerk van je woning.

29 april '24 ( 8:30)

Dit zijn de eettafel trends van 2024

De eettafel is het hart van iedere eetkamer of open keuken. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een belangrijk element in het interieur. Het heeft veel invloed op de algehele sfeer in de ruimte! Dit jaar zien we een aantal duidelijke trends in tafelontwerpen, waarbij maatwerk en duurzaam materiaalgebruik de boventoon voeren. Laten we eens kijken naar de eettafels trends die er dit jaar bovenuit springen.

15 april '24 ( 9:24)

Het Financieren van Je Nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannende stap in je leven. Je hebt de kans om een huis te laten bouwen dat aan al je wensen voldoet, van de lay-out tot de materialen en afwerking. Maar voordat je de sleutels van je droomhuis in handen hebt, moet je nadenken over hoe je deze investering gaat bekostigen. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je je nieuwbouwwoning kunt financieren.

27 maart '24 ( 8:37)

Een diepere blik op het efficiënt inzetten van afvalcontainers in de bouw

Bij het plannen van een bouw- of renovatieproject is efficiëntie een sleutelwoord. Of je nu een professional bent in de bouwsector of een doe-het-zelver, het beheren van afval en materialen is essentieel voor een gestroomlijnd proces. In dit artikel nemen we een diepere blik op het gebruik van afvalcontainers als een slimme oplossing voor afvalbeheer en opslag tijdens bouwprojecten.Containers zijn niet alleen een kosteneffectieve keuze, maar bieden ook het gemak van flexibiliteit en mobiliteit. Met een breed scala aan beschikbare maten en types, kun je precies de container vinden die past bij jouw projectbehoeften. Maar hoe kies je de juiste container en wat zijn de voordelen in de bouw?

14 maart '24 ( 8:30)

Vochtproblemen in huis: oorzaken en oplossingen

Vochtproblemen in huis zijn ontzettend vervelend. Het kan niet alleen je muren, vloeren en plafonds beschadigen, maar op de lange termijn ook slecht zijn voor de gezondheid. In dit artikel worden zowel de symptomen en oorzaken als de oplossingen voor vochtproblemen besproken. Je leest waar je op moet letten, hoe je vocht kunt verminderen en waarom een woning isoleren op de juiste manier van groot belang is.

26 februari '24 ( 9:49)

Projectzonwering Nederland: de bouwsteen voor een duurzame toekomst

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom is het goed om na te denken over alle aspecten in ons leven als het gaat om duurzaamheid. Een cruciaal aspect dat kan bijdragen aan een groenere toekomst is het gebruik van zonwering bij gebouwen. In dit artikel gaan we dieper in op het concept projectzonwering Nederland.