Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Projectzonwering Nederland: de bouwsteen voor een duurzame toekomst

Door Van onze klanten
schedule 6 min
location_on [xx]km
zonwering
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom is het goed om na te denken over alle aspecten in ons leven als het gaat om duurzaamheid. Een cruciaal aspect dat kan bijdragen aan een groenere toekomst is het gebruik van zonwering bij gebouwen. In dit artikel gaan we dieper in op het concept projectzonwering Nederland.

#1. Wat is projectzonwering Nederland?

Projectzonwering Nederland (PZN) heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het vakgebied van zonwering. Hierdoor garanderen zij kwaliteit en degelijkheid bij elk project. Met deze expertise dragen zij bij aan de duurzaamheid van gebouwen door middel van de juiste zonwering. Alle zonweringsproducten van PZN produceren zij in hun eigen fabriek in Nederland, waardoor dit resulteert in hoge kwaliteit. Daarnaast is het erg duurzaam, omdat zij ontwerp, productie, montage en service in eigen hand hebben.

#2. Duurzame toekomst van gebouwen

In een kantoor is het van belang dat er zo productief mogelijk en fijn gewerkt kan worden op een duurzame manier. Een belangrijke factor die hierbij een grote rol speelt is het gebruik van zonwering. De temperatuur blijft stabiel en comfortabel in het gebouw, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Het blokkeert niet alleen het zonlicht voor extra comfort, maar ook de bescherming van de meubels die in het kantoor staan. Dit verlengt de levensduur van de meubels en voorkomt dat het verkleurt of beschadigd raakt.

#3. Verschillende soorten

Er bestaan veel diverse soorten zonwering, maar ook veel soorten gebouwen. Het is daarom belangrijk om allereerst te kijken naar het pand en dan te kijken naar wat er past bij de esthetiek van het gebouw. Kies jij voor rolluiken, een screen of een zonnescherm? Denk ook aan het materiaal, kleur en vorm van de zonwering. Ben jij op zoek naar een specialist die samen kijkt naar wat de beste opties zijn? Vanaf het eerste contact verdiepen de specialisten van PZN zich in jouw situatie wat betreft zonwering. Hierbij denken ze mee vanaf het begin tot aan het inmeten, berekenen, het uittekenen in 3D en het monteren.

#4. Projecten

PZN heeft al diverse soorten projecten succesvol mogen afronden. Zo hebben zij bij een nieuwbouwpand 30 ritsscreens mogen monteren. Hierbij zijn er antracietkleurige screendoeken met klassiek antraciet omkasting geplaatst dat bijdraagt aan de esthetiek van het pand.

Een ander mooi project is een nieuwbouw appartementencomplex in Emmeloord geweest. Hier zijn alle ramen voorzien van prachtige ritsscreens die bedienbaar zijn door middel van een afstandsbediening.

Op zoek naar een fijne partner waar duurzaam bouwen op de eerste plek staat? Neem dan eens contact op voor meer informatie.

15 april '24 ( 9:24)

Het Financieren van Je Nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannende stap in je leven. Je hebt de kans om een huis te laten bouwen dat aan al je wensen voldoet, van de lay-out tot de materialen en afwerking. Maar voordat je de sleutels van je droomhuis in handen hebt, moet je nadenken over hoe je deze investering gaat bekostigen. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je je nieuwbouwwoning kunt financieren.

27 maart '24 ( 8:37)

Een diepere blik op het efficiënt inzetten van afvalcontainers in de bouw

Bij het plannen van een bouw- of renovatieproject is efficiëntie een sleutelwoord. Of je nu een professional bent in de bouwsector of een doe-het-zelver, het beheren van afval en materialen is essentieel voor een gestroomlijnd proces. In dit artikel nemen we een diepere blik op het gebruik van afvalcontainers als een slimme oplossing voor afvalbeheer en opslag tijdens bouwprojecten.Containers zijn niet alleen een kosteneffectieve keuze, maar bieden ook het gemak van flexibiliteit en mobiliteit. Met een breed scala aan beschikbare maten en types, kun je precies de container vinden die past bij jouw projectbehoeften. Maar hoe kies je de juiste container en wat zijn de voordelen in de bouw?

14 maart '24 ( 8:30)

Vochtproblemen in huis: oorzaken en oplossingen

Vochtproblemen in huis zijn ontzettend vervelend. Het kan niet alleen je muren, vloeren en plafonds beschadigen, maar op de lange termijn ook slecht zijn voor de gezondheid. In dit artikel worden zowel de symptomen en oorzaken als de oplossingen voor vochtproblemen besproken. Je leest waar je op moet letten, hoe je vocht kunt verminderen en waarom een woning isoleren op de juiste manier van groot belang is.

09 februari '24 ( 8:36)

Levering bouwstoffen: waar moet je op letten?

In de bouwsector is het leveren van bouwstoffen een zeer belangrijk onderdeel van elk bouwproject. Of het nu gaat om beton, stenen, zand of cement, het is van cruciaal belang dat de juiste bouwstoffen op tijd en op de juiste plaats worden geleverd. Het kiezen van de juiste leverancier voor bouwstoffen kan een groot verschil maken in termen van kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid. In dit artikel zullen we bespreken waar je op moet letten bij de levering van bouwstoffen en hoe een gerenommeerd bedrijf zoals VMGroup je hierbij kan helpen.

22 januari '24 (14:01)

Voeg waarde en sfeer toe aan je huis

Heb je ooit nagedacht over het toevoegen van een overkapping aan huis? Niet alleen brengt het een esthetische verbetering, maar het biedt ook tal van voordelen die zowel de waarde van je woning kunnen verhogen als je dagelijks leven kunnen verrijken. Een overkapping biedt ook de perfecte gelegenheid om je eigen groene oase te creëren. Door het integreren van planten en bloemen binnen je overdekte buitenruimte, kun je een rustgevende en natuurlijke sfeer creëren. Het is bewezen dat groen om ons heen een positief effect heeft op ons welzijn.

03 januari '24 ( 8:34)

Kunststof buizen, duurzame oplossingen voor diverse industriële toepassingen

Kunststof buizen, met name PVC buis, polyethyleen buis en polypropeen buis, hebben een prominente plaats ingenomen in diverse industriële toepassingen. Deze kunststoffen bieden unieke eigenschappen die bijdragen aan efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor uiteenlopende industrieën.

02 januari '24 (10:20)

Het cruciale belang van omvormers voor zonne-energie

Duurzame energie, met zonnepanelen als populaire keuze, heeft een enorme impact gehad op de manier waarop huizen en bedrijven groene stroom opwekken. Maar achter het succes van zonnepanelen schuilt een essentieel component: de omvormer. In deze uitgebreide verkenning duiken we dieper in op het belang van omvormers in het verkrijgen van stroom via zonnepanelen. We bespreken verschillende soorten omvormers en benadrukken de voordelen die ze bieden aan huishoudens en bedrijven.

02 januari '24 (10:11)

De eerste kozijnen drive-thru van Nederland

Een drive-thru is niet nieuw, je kent het mogelijk al van andere bedrijven zoals leveranciers van bouwmaterialen. Je rijdt naar binnen met een voertuig en laad alles in wat je hebt besteld of direct nodig hebt. Alleen een drive-thru voor kunststof kozijnen bestond nog niet in Nederland, tot nu!

04 december '23 ( 9:00)

Licht boven de eettafel versterken met een lichtkoepel

Het belang van licht in onze leefruimtes, zoals de eetkamer, kan niet genoeg benadrukt worden. Om natuurlijk licht in deze zones te versterken, is het gebruik van lichtkoepels een innovatieve benadering. Deze koepels zijn niet alleen functioneel maar voegen ook esthetische waarde toe aan de ruimte. Vooral plexiglas lichtkoepels zijn populair vanwege hun duurzaamheid en helderheid, beschikbaar in diverse maten, van compacte 40×40 cm modellen tot ruimere varianten van 100×200 cm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende woningtypes en dakafmetingen.