Keralit gevelbekleding

Wanneer je een nieuw huis wilt bouwen of je bestaande woning wilt renoveren, dan wil je het liefst zo weinig mogelijk onderhoud hoeven uit te voeren aan je woning. Hoewel hout en steen nog steeds het meest gangbaar zijn wanneer er wordt gesproken over gevelbekleding is het gebruik van Keralit aan een opmars begonnen. Keralit is namelijk een type gevelbekleding of dakrandbekleding dat gebruikt kan worden bij nieuwbouwwoningen maar ook bij renovatie van bestaande woningen. En het mooiste aan Keralit is dat het volledig onderhoudsvrij en zeer duurzaam is. Bovendien is Keralit verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen waardoor er altijd een type gevelbekleding is dat bij je woonwensen. 

Waar kan je Keralit gevelbekleding voor gebruiken? 

Het gebruik van Keralit gevelbekleding is zeer divers. Zo kan Keralit gebruikt worden om de volledig gevel te bekleden, maar het kan ook gebruikt worden om slechts een dakkapel of uitbouw te voorzien van waterdichte platen. Ook kan Keralit worden gebruikt om dakranden een moderne uitstraling te geven. Doordat Keralit beschikbaar is in veel verschillende soorten, kleuren en designs is het altijd in te passen in het bestaande stratenpatroon. Wanneer u uw woning wilt verduurzamen en minder uren kwijt wilt zijn aan het onderhoud is het gebruik van deze gevelbekleding een goede keuze. Met deze gevelbekleding hoef je nooit meer te schilderen, waardoor de gevelbekleding ook perfect geplaatst kan worden op gevels die lastig te bereiken zijn of tegen de erfgrenzen aan zitten. 

De voordelen van Keralit gevelbekleding

Doordat Keralit een onderhoudsarm en duurzaam gevelsysteem is, bespaar je jezelf veel kosten en tijd ten opzicht van houten of stenen gevelbekleding. Je hebt namelijk geen onderhoud aan de gevelbekleding en het gaat ook nog eens jaren mee. Keralit is niet beïnvloedbaar door verschillende weersomstandigheden, waardoor de gevelbekleding ook tijdens extreme temperaturen zijn vorm en kleur behoudt. Je hoeft hierdoor de gevel niet meer te schilderen en de woning blijft er altijd strak en afgewerkt uitzien. En of je nu kiest voor een witte kleur of juist een donkere kleur met houtmotief; je woning ziet er altijd uit alsof het net geschilderd is. De gevelbekleding is geschikt voor de gehele woning en kan niet verkleuren door de zon. Hierdoor maakt het niet uit aan welke zijde van de woning je de gevelbekleding plaatst. 

Ben je dus op zoek naar een duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding voor je bestaande woning of nieuwbouwwoning? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de vele mogelijkheden die Keralit je kan bieden. Doordat er een groot aantal kleuren beschikbaar is die gecombineerd kunnen worden met diverse designs, is er voor elk type woning de perfecte gevelbekleding beschikbaar. En of het nu gaat om de bekleding van de gehele gevel of alleen de bekleding van een dakkapel of uitbouw, je bespaart jezelf een hoop tijd en geld aan onderhoud van de gevel. Het nooit meer hoeven te schilderen van je woning is voor velen een droom en wanneer je kiest voor Keralit gevelbekleding wordt deze droom ook nog eens werkelijkheid.