Normal_verkoop_van_41_bouwkavels_in_hengelo

Binnenkort start in Hengelo de verkoop van dertien bouwkavels van het plan 'Broek aan het Pad' en 28 bouwkavels aan de Marskant. Donderdag 12 mei 2022 kunnen belangstellenden zich in het stadhuis van Hengelo laten voorlichten. Dat meldt de gemeente Hengelo.

Tijdens de inloopavond op 12 mei (19.00-21.00 uur) beantwoorden medewerkers van de gemeente Hengelo vragen over het verkoopproces, de bouwmogelijkheden en de verkoop van de bouwkavels. De informatieavond vindt plaats in de Burgerzaal in het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1.

Broek aan het Pad

De dertien kavels in ‘Broek aan het Pad’ worden in september 2022 bouwrijp gemaakt. Op 20 juni 2022 komen de inschrijfformulieren voor de kavels beschikbaar op www.kavelsinhengelo.nl. Belangstellenden kunnen tot 1 juli hun interesse in één of meer kavels (maximaal vijf) kenbaar maken.

Marskant

De 28 kavels aan de Marskant worden binnenkort bouwrijp gemaakt. Van 23 mei tot en met 6 juni kunnen geïnteresseerden zich daarvoor inschrijven op www.kavelsinhengelo.nl.

Door: Nationale Bouwgids / Richard Heeres