Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

HomeKeukens biedt revolutionaire manier van keuken kopen

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 6 min
HomeKeukens biedt revolutionaire manier van keuken kopen
Het uitzoeken van een nieuwe keuken is vaak een hele opgave. De zoektocht naar een nieuw aanrechtblad met keukenkastjes begint vaak met een ritje naar de showroom. Hier loop je vervolgens langs verschillende keukenopstellingen, om zo een keuze te maken voor je favoriete stijl en inrichting. Voor een kijkje in je toekomstige keuken hoef je echter niet de deur uit. De professionals van HomeKeukens komen bij jou aan huis om de verschillende mogelijkheden door te nemen en je vragen te beantwoorden. Met een keukenadvies aan huis hoef jij de deur niet uit en word je bovendien voorzien van passend advies op maat. Dat meldt HomeKeukens. 

Wanneer je gebruik wil maken van deskundig keukenadvies aan huis van HomeKeukens, maak je eerst een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Vervolgens komt een team van HomeKeukens met een mobiele showroom bij je langs. Door materialen rechtstreeks in je bestaande keukenruimte te plaatsen krijg je een goed beeld van hoe een bepaalde keuken in je huis zal staan. Bovendien zie je zo gelijk of de keukenopstelling naast fraai ook praktisch is in een bepaalde ruimte. Heb je op basis hiervan een keuze gemaakt, dan wordt er een 3D tekening gemaakt om een nog beter beeld te krijgen. Ga je akkoord met de ingetekende opstelling, dan kan de bestelling geplaatst worden en begint de aflevering en montage van je keuken. De keuken wordt uiteindelijk gebruiksklaar opgeleverd, in overeenstemming met de gemaakte afspraken. Zo kun je gelijk van je nieuwe keuken genieten zodra de installateurs van HomeKeukens de deur achter zich dicht hebben getrokken. Mocht er in de vijf jaar na installatie onverhoopt een gebrek optreden aan je keuken, dan kun je bovendien aanspraak maken op de garantietermijn van 5 jaar die HomeKeukens biedt. Voordat deze termijn verstrijkt voert een team van HomeKeukens ook nog een unieke servicecheck uit. Dankzij deze 'APK voor de keuken' ben jij verzekerd van topkwaliteit wanneer je gebruik maakt van keukenadvies aan huis.

Keukenadvies aan huis is een goed alternatief 

Wie een gemiddelde showroom binnen stapt, ziet gelijk hoe een bepaald aanrechtblad eruitziet en kan meteen voelen of een lade wel soepel open- en dichtgaat. Geen twee ruimtes zijn echter precies gelijk, en zaken als ramen, verlichting en de dimensies van een kamer kunnen zorgen voor een totaal andere aanblik op eenzelfde keukenset. Een keukenopstelling die fantastisch staat in een showruimte kan daarom best eens tegenvallen in je eigen woning. Of een keuken die je wat minder mooi vindt kan juist prachtig staan in combinatie met de lichtval en wanden in jouw huis. Keukenadvies aan huis is dan ook een goed alternatief, aangezien de deskundige adviseurs de keukenruimte hierdoor met eigen ogen zien. Het niet hoeven onderhouden van showrooms scheelt in de bedrijfskosten bij HomeKeukens, en deze prijsverlaging berekenen zij door aan hun klanten. Naast een goed overzicht van je toekomstige keuken biedt HomeKeukens ook een helder overzicht in het kostenplaatje. Alle prijzen worden netto aangegeven, met de kosten voor montage en 5 jaar garantie allemaal inbegrepen. Tot slot werkt HomeKeukens zonder aanbetalingen, waardoor je dus pas betaalt na een succesvolle oplevering.

Door: Nationale Bouwgids 

05 september '23 ( 8:23)

Ruim vijfde huishoudens op woningmarkt mismatch volgens DNB

Veel woninghuurders zouden liever in een koophuis wonen en er zijn ook Nederlanders met een koophuis die eigenlijk graag zouden huren. Economen van De Nederlandsche Bank (DNB) hebben uitgerekend dat er voor in totaal 1,8 miljoen huishoudens sprake is van een mismatch. Dat is meer dan een vijfde van het totaal aantal huishoudens.

15 augustus '23 (14:24)

Ruim 20.000 studentenkamers in de planning is maar derde van wat nodig is

Voor ruim een derde van het beoogde aantal studentenkamers dat tot 2030 nodig is, zijn plannen en voor het merendeel daarvan zijn ook bouwlocaties. Dat zegt Ardin Mourik, regisseur van het Landelijk Actieplan Studentenhuisvesting. Het actieplan werd vorig jaar opgetuigd om de kamernood tegen te gaan. Deze week zijn veel introductieweken begonnen in universiteitssteden.

15 augustus '23 ( 8:38)

Hoge bouwkosten zorgen voor duurdere verzekering huis

Woonverzekeringen zijn fiks duurder geworden omdat de kosten in de bouw hard oplopen, waarschuwt prijsvergelijker Pricewise. Materialen voor de bouw zijn hard in prijs gestegen en ook de lonen voor bouwlieden gaan omhoog. Dat stuwt ook het totale bedrag dat nodig zou zijn om je huis in dezelfde staat opnieuw op te bouwen, en daarop baseren verzekeraars de premie voor een opstalverzekering.

28 juli '23 ( 8:23)

Meer huizen verkocht door bouwconcern Heijmans

Bouwconcern Heijmans heeft in het eerste deel van dit jaar weer wat meer huizen verkocht. De honderd jaar geleden opgerichte bouwer is dan ook niet al te pessimistisch over zijn vooruitzichten, ondanks de afkoeling van de woningmarkt en problemen in de bouwsector. Heijmans zag zijn orderportefeuille het afgelopen jaar ook wat voller raken.

26 juli '23 ( 9:31)

Het belang van een goede fundering

De fundering van een gebouw is van essentieel belang voor de stabiliteit en duurzaamheid ervan. Het vormt de basis waarop de rest van de constructie rust. Een solide fundering zorgt ervoor dat het gewicht van het gebouw gelijkmatig wordt verdeeld en bestand is tegen de belastingen waaraan het wordt blootgesteld.


24 juli '23 ( 6:08)

Na maanden prijsdaling huizenprijzen weer wat omhoog

De huizenprijzen zijn afgelopen maand weer wat gestegen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kostten koopwoningen in juni 0,2 procent meer dan een maand eerder. De voorgaande vier maanden gingen de prijzen nog telkens omlaag.

20 juli '23 ( 6:08)

Gas en licht 630 euro duurder voor huishoudens

Gas en elektriciteit zijn nog altijd fiks duurder dan een jaar geleden, ondanks de dalende tarieven van leveranciers en compensatiemaatregelen van de overheid. Gemiddeld gaat het om een stijging van 37 procent, waarmee de jaarrekening 630 euro hoger zou uitvallen.

19 juli '23 (14:08)

Krimp bouwsector onaangenaam volgens Bouwend Nederland

De verwachte krimp in de bouw is "behoorlijk wrang in een periode waarin juist groei zou moeten zijn", zegt belangenbehartiger Ruben Heezen van Bouwend Nederland. Hij reageert op een woningrapport van ING waarin staat dat de Nederlandse bouw volgend jaar naar verwachting met 2,5 procent krimpt. Dat is de grootste achteruitgang sinds 2013.

19 juli '23 ( 6:08)

Volgend jaar grootste krimp sinds 2013 in de bouw verwacht

De Nederlandse bouw krimpt volgend jaar naar verwachting met 2,5 procent, de grootste achteruitgang sinds 2013. Dat staat in een rapport van ING over de bouwsector. Volgens de economen staat de bouw onder druk door de hogere rente, dalende huizenprijzen, een tekort aan bouwgrond en de stikstofkwestie.

13 juli '23 ( 9:22)

Explosie zorgt voor beschadiging portiekflat Amsterdam Nieuw-West

Een portiekflat aan de Burgemeester Fockstraat in Amsterdam Nieuw-West is in de nacht van woensdag op donderdag beschadigd geraakt door een explosie. Dit gebeurde rond 01.30 uur. Niemand raakte gewond en er is nog niemand aangehouden.