Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

HomeKeukens biedt revolutionaire manier van keuken kopen

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 6 min
location_on [xx]km
HomeKeukens biedt revolutionaire manier van keuken kopen
Het uitzoeken van een nieuwe keuken is vaak een hele opgave. De zoektocht naar een nieuw aanrechtblad met keukenkastjes begint vaak met een ritje naar de showroom. Hier loop je vervolgens langs verschillende keukenopstellingen, om zo een keuze te maken voor je favoriete stijl en inrichting. Voor een kijkje in je toekomstige keuken hoef je echter niet de deur uit. De professionals van HomeKeukens komen bij jou aan huis om de verschillende mogelijkheden door te nemen en je vragen te beantwoorden. Met een keukenadvies aan huis hoef jij de deur niet uit en word je bovendien voorzien van passend advies op maat. Dat meldt HomeKeukens. 

Wanneer je gebruik wil maken van deskundig keukenadvies aan huis van HomeKeukens, maak je eerst een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Vervolgens komt een team van HomeKeukens met een mobiele showroom bij je langs. Door materialen rechtstreeks in je bestaande keukenruimte te plaatsen krijg je een goed beeld van hoe een bepaalde keuken in je huis zal staan. Bovendien zie je zo gelijk of de keukenopstelling naast fraai ook praktisch is in een bepaalde ruimte. Heb je op basis hiervan een keuze gemaakt, dan wordt er een 3D tekening gemaakt om een nog beter beeld te krijgen. Ga je akkoord met de ingetekende opstelling, dan kan de bestelling geplaatst worden en begint de aflevering en montage van je keuken. De keuken wordt uiteindelijk gebruiksklaar opgeleverd, in overeenstemming met de gemaakte afspraken. Zo kun je gelijk van je nieuwe keuken genieten zodra de installateurs van HomeKeukens de deur achter zich dicht hebben getrokken. Mocht er in de vijf jaar na installatie onverhoopt een gebrek optreden aan je keuken, dan kun je bovendien aanspraak maken op de garantietermijn van 5 jaar die HomeKeukens biedt. Voordat deze termijn verstrijkt voert een team van HomeKeukens ook nog een unieke servicecheck uit. Dankzij deze 'APK voor de keuken' ben jij verzekerd van topkwaliteit wanneer je gebruik maakt van keukenadvies aan huis.

Keukenadvies aan huis is een goed alternatief 

Wie een gemiddelde showroom binnen stapt, ziet gelijk hoe een bepaald aanrechtblad eruitziet en kan meteen voelen of een lade wel soepel open- en dichtgaat. Geen twee ruimtes zijn echter precies gelijk, en zaken als ramen, verlichting en de dimensies van een kamer kunnen zorgen voor een totaal andere aanblik op eenzelfde keukenset. Een keukenopstelling die fantastisch staat in een showruimte kan daarom best eens tegenvallen in je eigen woning. Of een keuken die je wat minder mooi vindt kan juist prachtig staan in combinatie met de lichtval en wanden in jouw huis. Keukenadvies aan huis is dan ook een goed alternatief, aangezien de deskundige adviseurs de keukenruimte hierdoor met eigen ogen zien. Het niet hoeven onderhouden van showrooms scheelt in de bedrijfskosten bij HomeKeukens, en deze prijsverlaging berekenen zij door aan hun klanten. Naast een goed overzicht van je toekomstige keuken biedt HomeKeukens ook een helder overzicht in het kostenplaatje. Alle prijzen worden netto aangegeven, met de kosten voor montage en 5 jaar garantie allemaal inbegrepen. Tot slot werkt HomeKeukens zonder aanbetalingen, waardoor je dus pas betaalt na een succesvolle oplevering.

Door: Nationale Bouwgids 

23 mei '24 (10:18)

Ook bij fors aardgasverbruik kan Europa zonder import Rusland

Europa kan volledig zonder aardgas uit Rusland, zelfs als het Europese gasverbruik de komende jaren op een hoog niveau ligt. Dat meldt het Duitse economische onderzoeksinstituut DIW in een studie. Door de oorlog in Oekraïne heeft Europa de import van gas uit Rusland al sterk verlaagd. Maar nog steeds voorziet Rusland in ongeveer 14 procent van de Europese gasvraag, aldus de onderzoekers. Vooral landen als Oostenrijk en Hongarije zijn nog erg afhankelijk van Russisch gas.

16 mei '24 (13:18)

Eigen Huis blij met versnellen bouwproductie tegen woningtekort

Vereniging Eigen Huis (VEH) ziet in het hoofdlijnenakkoord een aantal beleidskeuzes die gunstig zijn voor huiseigenaren en woningzoekers. De belangenorganisatie heeft echter ook zorgen over het schrappen van de salderingsregeling voor zonnepanelen zonder alternatief stimuleringsbeleid. "Ook ontbreken maatregelen om de groeiende funderingsproblematiek aan te pakken", stelt de belangenorganisatie. De vereniging is positief dat er meer wordt gedaan om het woningtekort terug te dringen door de bouwproductie te versnellen.

16 mei '24 (13:02)

Zuid-Holland ziet in akkoord 'aanknopingspunten' voor woningbouw

De provincie met de grootste woningbouwopgave van Nederland ziet perspectief op dit vlak in de afspraken die PVV, VVD, NSC en BBB hebben gemaakt. "Het hoofdlijnenakkoord heeft nadrukkelijk aandacht voor betaalbaarheid voor middeninkomens en sociale huur", zegt de Zuid-Hollandse gedeputeerde Anne Koning (wonen, GroenLinks-PvdA). "Dat is een goed aanknopingspunt voor Zuid-Holland en een fijn begin om zo snel mogelijk met elkaar in gesprek te gaan en de juiste woningen te bouwen."

16 mei '24 (12:33)

Gemengde reacties op afschaffen salderingsregeling

Formerende partijen in Den Haag hebben een ommezwaai gemaakt als het gaat om de salderingsregeling, een voor particuliere zonnepaneelbezitters erg gunstige manier om hun investering terug te verdienen. In het hoofdlijnenakkoord staat dat die regeling per 2027 verdwijnt, terwijl coalitiepartijen PVV en BBB enkele maanden geleden nog tegen een geleidelijke afbouw vanaf 2025 stemden. De reacties van brancheverenigingen zijn gemengd.

16 mei '24 (12:18)

Noodzaak om wooncrisis aan te pakken wordt volgens Aedes onderkend

De koepel voor woningcorporaties Aedes vindt dat de noodzaak om de wooncrisis aan te pakken wordt onderkend in het hoofdlijnenakkoord. De plannen bouwen voort op het al ingezette beleid en er zitten goede voornemens bij om de bouw van extra woningen te realiseren, stelt de koepel.

07 mei '24 ( 8:34)

Heijmans ziet de verkoop van nieuwbouwwoningen verder aantrekken

Bouwconcern Heijmans ziet de verkoop van nieuwbouwwoningen verder aantrekken. "De stijging van het aantal woningverkopen houdt aan. Met name de vraag naar grondgebonden woningen blijft onveranderd groot, wat vertrouwen geeft voor het vervolg van dit jaar", zegt topman Ton Hillen van de beursgenoteerde onderneming. Grondgebonden woningen zijn huizen met een woonlaag op het straatniveau, vaak met een terras of tuin.

01 mei '24 ( 8:18)

Aantal starters dat hypotheek aanvraagt in 5 jaar niet zo hoog geweest

Het aantal starters dat in april een hypotheek heeft aangevraagd is in vijf jaar niet zo hoog geweest, meldt het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Zo'n 14.500 starters vroegen vorige maand een hypotheek aan, in april vorig jaar deden nog geen 12.000 starters dit.

17 april '24 (11:19)

Weggezakte bouwkraan Leusden dreigt op woningen te vallen

Een weggezakte bouwkraan van 25 meter hoog, dreigt in Leusden op woningen te vallen, meldt de Veiligheidsregio Utrecht. De kraan staat in de straat Waarden. Twintig woningen zijn ontruimd.

16 april '24 ( 9:23)

Kopers op woningmarkt zien toename in onderlinge concurrentie

De concurrentie onder woningzoekers is het afgelopen kwartaal sterk toegenomen, meldt huizensite Funda. De toename in concurrentie heeft invloed op hoe kopers de zoektocht naar een nieuwe woning ervaren. Het aantal kopers dat vindt dat dit een goed moment is om een woning te kopen bleef gelijk aan vorig kwartaal, maar het aantal kopers dat gelooft dat het over zes maanden een goed moment is om een woning te kopen nam af.

11 april '24 (12:34)

Meer goedkopere nieuwbouw helpt niet om woningtekort op lange termijn op te lossen

Een grotere aanwas van goedkopere nieuwbouwwoningen helpt niet om het woningtekort op de lange termijn op te lossen. Dat zegt Chris van Zantwijk, vicevoorzitter van de vakgroep wonen van makelaarsorganisatie NVM. Volgens hem moet er juist meer gebouwd worden voor de doorstroming op de woningmarkt en dat betekent ook het bouwen van meer woningen boven de betaalbaarheidsgrens, die nu op 390.000 euro ligt.