HomeKeukens biedt revolutionaire manier van keuken kopen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is vaak een hele opgave. De zoektocht naar een nieuw aanrechtblad met keukenkastjes begint vaak met een ritje naar de showroom. Hier loop je vervolgens langs verschillende keukenopstellingen, om zo een keuze te maken voor je favoriete stijl en inrichting. Voor een kijkje in je toekomstige keuken hoef je echter niet de deur uit. De professionals van HomeKeukens komen bij jou aan huis om de verschillende mogelijkheden door te nemen en je vragen te beantwoorden. Met een keukenadvies aan huis hoef jij de deur niet uit en word je bovendien voorzien van passend advies op maat. Dat meldt HomeKeukens. 

Wanneer je gebruik wil maken van deskundig keukenadvies aan huis van HomeKeukens, maak je eerst een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Vervolgens komt een team van HomeKeukens met een mobiele showroom bij je langs. Door materialen rechtstreeks in je bestaande keukenruimte te plaatsen krijg je een goed beeld van hoe een bepaalde keuken in je huis zal staan. Bovendien zie je zo gelijk of de keukenopstelling naast fraai ook praktisch is in een bepaalde ruimte. Heb je op basis hiervan een keuze gemaakt, dan wordt er een 3D tekening gemaakt om een nog beter beeld te krijgen. Ga je akkoord met de ingetekende opstelling, dan kan de bestelling geplaatst worden en begint de aflevering en montage van je keuken. De keuken wordt uiteindelijk gebruiksklaar opgeleverd, in overeenstemming met de gemaakte afspraken. Zo kun je gelijk van je nieuwe keuken genieten zodra de installateurs van HomeKeukens de deur achter zich dicht hebben getrokken. Mocht er in de vijf jaar na installatie onverhoopt een gebrek optreden aan je keuken, dan kun je bovendien aanspraak maken op de garantietermijn van 5 jaar die HomeKeukens biedt. Voordat deze termijn verstrijkt voert een team van HomeKeukens ook nog een unieke servicecheck uit. Dankzij deze 'APK voor de keuken' ben jij verzekerd van topkwaliteit wanneer je gebruik maakt van keukenadvies aan huis.

Keukenadvies aan huis is een goed alternatief 

Wie een gemiddelde showroom binnen stapt, ziet gelijk hoe een bepaald aanrechtblad eruitziet en kan meteen voelen of een lade wel soepel open- en dichtgaat. Geen twee ruimtes zijn echter precies gelijk, en zaken als ramen, verlichting en de dimensies van een kamer kunnen zorgen voor een totaal andere aanblik op eenzelfde keukenset. Een keukenopstelling die fantastisch staat in een showruimte kan daarom best eens tegenvallen in je eigen woning. Of een keuken die je wat minder mooi vindt kan juist prachtig staan in combinatie met de lichtval en wanden in jouw huis. Keukenadvies aan huis is dan ook een goed alternatief, aangezien de deskundige adviseurs de keukenruimte hierdoor met eigen ogen zien. Het niet hoeven onderhouden van showrooms scheelt in de bedrijfskosten bij HomeKeukens, en deze prijsverlaging berekenen zij door aan hun klanten. Naast een goed overzicht van je toekomstige keuken biedt HomeKeukens ook een helder overzicht in het kostenplaatje. Alle prijzen worden netto aangegeven, met de kosten voor montage en 5 jaar garantie allemaal inbegrepen. Tot slot werkt HomeKeukens zonder aanbetalingen, waardoor je dus pas betaalt na een succesvolle oplevering.

Door: Nationale Bouwgids