Normal_1286

DELFT - Stichting Hospice Voorburg-Rijswijk is per juli 2012 huurder van de voormalige poliklinieken in de laagbouw van locatie Voorburg.

Op maandag 18 juli ondertekenden Gerrit Littel, lid Raad van Bestuur Reinier de Graaf, de heer C.G. de Klerk, voorzitter Stichting Hospice Voorburg-Rijswijk en de heer mr. P.W.H.M. Francissen, secretaris van de Stichting, de huurovereenkomst, aldus de Reinier de Graaf groep.

Het Hospice is sinds 2001 gehuisvest in de voormalige zusterflat van locatie Voorburg. Pas na een ingrijpende renovatie betrekt het Hospice de ruim 1250m2 polikliniekruimte.

De stichting bekostigt deze renovatie deels uit giften. Robbert Jan van der Ent Braat, manager Facilitair Bedrijf Reinier de Graaf, kijkt uit naar de vestiging van het Hospice in het gebouw: “Het aanzicht van de locatie in Voorburg zal hiermee sterk verbeteren.

Als ziekenhuis zorgen wij voor een flinke opknapbeurt van het buitenterrein.” Reinier de Graaf verbouwt de resterende ruimte in de laagbouw met het doel deze te verhuren aan andere zorgverleners.

Op die manier speelt het ziekenhuis samen met de nieuwe huurders in op de behoefte van patiënten om verschillende zorgfuncties zoveel mogelijk te concentreren.