Ondertekening overeenkomst met Bauhaus: vlnr:  - de heer Van Joolingen, Businesspark Haaglanden  - de heer Özer, Bauhaus - wethouder Henk Kool, gemeente Den Haag

Het Duitse BAUHAUS komt naar Nederland. BAUHAUS, dé specialist voor werkplaats, huis en tuin opent binnenkort zijn eerste vakcentrum in Nederland en vestigt zich op bedrijventerrein HarnaschPolder. Op de Provada heeft Bauhaus de koopovereenkomst ondertekend. De nieuwe vestiging van Bauhaus zal eind 2015 haar deuren openen op ruim 5 hectare grond van bedrijventerrein HarnaschPolder. Dit betekent een mooie aanwinst voor de regio Haaglanden en het levert veel werkgelegenheid op met 140 arbeidsplaatsen.

Businesspark Haaglanden verwelkomt meer nieuwe bedrijven in de regio Haaglanden
Businesspark Haaglanden merkt dat de bedrijvigheid in de regio weer aantrekt en dat bedrijven steeds meer belangstelling tonen voor haar bedrijventerreinen. Een aantal voorbeelden: Heembouw start binnenkort met ontwikkelingen op twee locaties van Businesspark Haaglanden. Op Heron ontwikkelt Heembouw een bedrijfsverzamelgebouw en op Plaspoelpolder start Heembouw met de 1e fase voor Harbour Village. Bergingsbedrijf Vreugdenhil breidt uit op HarnaschPolder en Businesspark Haaglanden is een grondtransactie overeengekomen met Agro AdviesBuro in verband met de vestiging van Bauhaus. Al deze partijen zijn donderdagochtend 5 juni ook aanwezig bij het speciale ondernemersontbijt op de Provada voor de feestelijke ondertekening van de verschillende overeenkomsten.

© Nationale Bouwgids