Logo_nieuwbouw_verbouw_xl

22, 23, 24 november 2014 MartiniPlaza Groningen

Nieuwbouw/Verbouw XL tovert MartiniPlaza in Groningen van vrijdag 21 tot en met zondag 23 november 2014 om tot dé ontmoetingsplaats voor (ver)bouwend Noord-Nederland. Waar de één gaat voor het onbeschreven blad van een nieuwbouwwoning, kiest de ander juist voor een verbouwing van het bestaande optrekje. Nieuwbouw/Verbouw XL bedient beide facetten met verve.

Verbouw XL – het verbouwen van morgen
De consument wil vernieuwing. Een geheel nieuw onderkomen biedt uitkomst. Consumenten kiezen echter ook massaal voor een verbetering van het bestaande optrekje. Hier komt het item ‘verbouw’ in beeld. Van stuc- en schilderwerk, zonnepanelen en veiligheidssystemen tot en met vernieuwing van de tuin, keuken of badkamer. Verbouw XL biedt legio mogelijkheden voor verbetering aan huis. Binnen een kwestie van tijd heeft de consument een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen met de te maken keuzes.

Nieuwbouw XL – het onbeschreven blad van een nieuwbouwwoning.
Kiezen voor een nieuwbouwwoning betekent een keuze voor een woning die helemaal eigen is. Een nieuwbouwwoning geeft meer (zelfgecreëerde)waarde, biedt de consument als geen ander de mogelijkheid een eigen sfeer neer te zetten en ook fijn: alles is nieuw. De stad Groningen en omstreken laat de consument graag haar eigen sfeer bepalen. De regio biedt daarom een divers nieuwbouwaanbod geschikt voor ieder gewenste leefsituatie. Nieuwbouw XL herbergt deze pareltjes in de omgeving. Eenvoudig, binnen no-time is de consument op de hoogte van de nieuwbouwprojecten.  Maar vooral simpel, vragen kunnen immers meteen worden gesteld.

Info
Openingstijden NieuwBouw XL NieuwBouw XL
Vrijdag 21 november: 13:00 – 18:00 uur
Zaterdag 22 / zondag 22 november:  10:00 – 17:00 uur

Gratis entree

Locatie
MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

- MartiniPlaza is rolstoelvriendelijk
- Honden zijn niet toegestaan

NieuwBouw XL wordt in samenwerking met gemeentes, makelaars en projectontwikkelaars in en om de provincie Groningen georganiseerd.

© Nationale Bouwgids