Logo_ecobouw_logo

23 - 25 september Jaarbeurs Utrecht

Cobouw organiseert samen met de Architect en Vastgoedmarkt de tweede editie van Ecobouw. Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Een keur aan topsprekers en experts.

Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week 2014 en wordt ondersteund door de Dutch Green Building Council. Ecobouw kent één hoofdpodium en vier subpodia met de thema’s:

- Energie
- Proces
- Afval/Water
- Gezondheid
- Transformatie

Ecobouw heeft als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief ontwerp, nieuwbouw, renovatie, herbestemming, gebiedsontwikkeling en exploitatie.

Ecobouw richt zich op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen. Verder nodigt Ecobouw facilitymanagers, gebouwbeheerders, verenigingen van eigenaren en MVO/duurzaamheidsmanagers uit om Ecobouw te bezoeken. Kortom: iedereen geïnteresseerd in duurzaam bouwen. Topsprekers zijn o.a.: Thomas Rau, Henk Ovink, Arjan van Timmeren, Coert Zachariasse, Annemarie van Doorn, Marga Hoek, Bernd Hendriksen, Bas van de Griendt, Hans de Jonge en Frits van Dongen.

Check hier het actuele programma.

© Nationale Bouwgids