Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Nooit meer een gasrekening! Water is de nieuwe brandstof!

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 8 min
location_on [xx]km
Stelt u zich eens voor, een CV systeem in uw woning dat leidingwater gebruikt als brandstof. Niet mogelijk zult u denken, niets is minder waar, na jaren van research en testen is men erin geslaagd een CV systeem te ontwikkelen dat uit leidingwater brandbaar gas (HHO) en stoom genereert om uw CV ketel te verwarmen. De voordelen van het systeem t.o.v. huidige gasketels is enorm:1. Geen maandelijkse gasrekening meer
2. Totaal geen schadelijke gassen meer uit uw schoorsteen (CO & CO2 vrij)
3. Geen gevaarlijke gasleidingen meer door uw huis
4. Geen gevaar meer voor koolmonoxide vergiftiging
5. Nooit meer uit besparing de CV laag, dus altijd een warm huis

Geen maandelijkse gasrekening meer
De jaarlijkse gasnota is veel mensen een doorn in het oog. Niet alleen de prijs voor ons eigen gas is torenhoog, de energiebelasting, transportkosten en 21% BTW maken de gasrekening voor de meeste mensen onbetaalbaar. Daar komt binnenkort een einde aan! Het nieuwe systeem gebruikt uitsluitend leidingwater als brandstof. Het CV systeem maakt gebruik van een unieke gepatenteerde brander dat uit leidingwater watergas en stoom genereert om uw ketel te verwarmen in plaats van het gebruikelijke aardgas. Door middel van elektrolyse, thermolyse en resonantietechnologie wordt het leidingwater gesplitst in HHO (watergas). De gasvlam is regelbaar tot 8000°C en kan hierdoor zelfs de grootste villa verwarmen.

Geen schadelijke rookgassen meer
Uw huidige gasgestookte CV ketel stoot rookgassen uit. Met name CO & CO2 worden beschouwd als schadelijke gassen. CO is giftig en CO2 is een broeikasgas dat we met ons allen zoveel mogelijk dienen terug te dringen. Het HHO CV systeem geeft bij verbranding totaal geen schadelijke rookgassen af, uitsluitend waterdamp, uw huis heeft zelfs geen schoorsteen meer nodig. U kunt het HHO CV systeem dus overal in uw huis monteren, zelfs naast uw bed. Het CV systeem heeft geen rookgas afvoer en onttrekt ook geen zuurstof uit de ruimte zoals uw huidige ketel. Het watergas dat wordt gegenereerd bestaat voor  ⅔ uit waterstof en ⅓ zuurstof. H2O (water) wordt gesplitst in HHO (2 delen waterstof en 1 deel zuurstof) wat het brandbare watergas vormt ook wel HHO genoemd.

Geen gevaarlijke gasleidingen meer door uw huis
We lezen het ieder jaar in het nieuws, ontplofte woning door lekkende gasleiding. Met het HHO CV systeem heeft u geen aardgas meer nodig. U kunt het gas laten afsluiten, tenzij u op gas kookt. Indien u uw huis voorziet van zonnepanelen dan bent u letterlijk verlost van alle energienota's. U weet zelf wel wat u bespaart, duizenden euro's op jaarbasis.

Geen gevaar meer voor koolmonoxidevergiftiging
Koolmonoxide (CO) wordt ook wel de onzichtbare sluipmoordenaar genoemd. Bij een slecht brandende ketel of lek in de rookgas afvoer bestaat de mogelijkheid tot te hoge concentraties koolmonoxide. Jaarlijks overlijden er nog steeds mensen aan koolmonoxide vergiftiging als gevolg van een niet goed functionerende CV installatie. Door gebruik van het HHO CV Systeem is dit gevaar verleden tijd.

Nooit meer uit besparing de CV laag
De meeste van u herkennen het wel, uit besparing de CV een graadje lager en een extra trui aan om gas te besparen. Met het HHO systeem is dit niet meer nodig. Het systeem verbruikt nog geen 25% aan energiekosten in vergelijking met een 21kW gasgestookte ketel. Een besparing dus van 75% op uw energiekosten dat met enkele zonnepanelen is terug te brengen tot 100%. Het HHO CV Systeem verbruikt BIJ VOL VERMOGEN slechts 100ml water en 1,4kWh stroom per uur.

Kort samengevat is het HHO CV systeem de toekomst. Er is momenteel een functioneel werkend prototype en ze zijn nu op zoek naar kapitaal om de uitvinding in productie te nemen.

Foto: Hier ziet u letterlijk water branden.

26 juni '24 ( 7:19)

'Huurprijzen woningcorporaties stijgen gemiddeld 5,1 procent'

DEN HAAG (ANP) - De huren van woningen van woningcorporaties gaan op 1 juli gemiddeld met 5,1 procent omhoog, meldt de vereniging van woningcorporaties Aedes. De prijsstijging ligt net iets onder de wettelijk toegestane huurverhoging van 5,3 procent. Volgens de vereniging stijgen de huren gemiddeld 0,7 procent minder dan de gemiddelde loonstijging van 5,8 procent in 2023.

25 juni '24 (16:18)

Senaat kiest met aannemen huurwet terecht voor huurder, aldus Woonbond

De Eerste Kamer stelt het belang van huurders en woningzoekenden terecht boven dat van verhuurders door de wet aan te nemen die de huren in de middensector en de sociale huursector omlaag moet brengen. Dit vindt de Woonbond, de belangenbehartiger voor huurders.

03 juni '24 ( 8:30)

Woningbouw versnellen in Noord-Holland: provincie trekt 76 miljoen uit

Noord-Holland wil dat er over zeven jaar 191.000 nieuwe woningen in de provincie zijn gebouwd en trekt daar 76,4 miljoen euro voor uit. "Met dit bedrag kunnen we samen met onze gemeenten, woningcorporaties en ontwikkelaars een mooie slag maken", zegt verantwoordelijk gedeputeerde Jelle Beemsterboer (BBB).

28 mei '24 (13:19)

Meer huizen in vrije sector krijgen nieuwe eigenaar en huurder

Ín de vrije sector zijn in het eerste kwartaal van dit jaar meer huizen verhuurd, melden de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL). Het aantal woningen met een nieuwe eigenaar en nieuwe huurder is ruim 12 procent gestegen vergeleken met het laatste kwartaal van vorig jaar. De huurprijzen zijn licht gedaald, met 0,6 procent.

23 mei '24 (10:18)

Ook bij fors aardgasverbruik kan Europa zonder import Rusland

Europa kan volledig zonder aardgas uit Rusland, zelfs als het Europese gasverbruik de komende jaren op een hoog niveau ligt. Dat meldt het Duitse economische onderzoeksinstituut DIW in een studie. Door de oorlog in Oekraïne heeft Europa de import van gas uit Rusland al sterk verlaagd. Maar nog steeds voorziet Rusland in ongeveer 14 procent van de Europese gasvraag, aldus de onderzoekers. Vooral landen als Oostenrijk en Hongarije zijn nog erg afhankelijk van Russisch gas.

16 mei '24 (13:18)

Eigen Huis blij met versnellen bouwproductie tegen woningtekort

Vereniging Eigen Huis (VEH) ziet in het hoofdlijnenakkoord een aantal beleidskeuzes die gunstig zijn voor huiseigenaren en woningzoekers. De belangenorganisatie heeft echter ook zorgen over het schrappen van de salderingsregeling voor zonnepanelen zonder alternatief stimuleringsbeleid. "Ook ontbreken maatregelen om de groeiende funderingsproblematiek aan te pakken", stelt de belangenorganisatie. De vereniging is positief dat er meer wordt gedaan om het woningtekort terug te dringen door de bouwproductie te versnellen.

16 mei '24 (13:02)

Zuid-Holland ziet in akkoord 'aanknopingspunten' voor woningbouw

De provincie met de grootste woningbouwopgave van Nederland ziet perspectief op dit vlak in de afspraken die PVV, VVD, NSC en BBB hebben gemaakt. "Het hoofdlijnenakkoord heeft nadrukkelijk aandacht voor betaalbaarheid voor middeninkomens en sociale huur", zegt de Zuid-Hollandse gedeputeerde Anne Koning (wonen, GroenLinks-PvdA). "Dat is een goed aanknopingspunt voor Zuid-Holland en een fijn begin om zo snel mogelijk met elkaar in gesprek te gaan en de juiste woningen te bouwen."

16 mei '24 (12:33)

Gemengde reacties op afschaffen salderingsregeling

Formerende partijen in Den Haag hebben een ommezwaai gemaakt als het gaat om de salderingsregeling, een voor particuliere zonnepaneelbezitters erg gunstige manier om hun investering terug te verdienen. In het hoofdlijnenakkoord staat dat die regeling per 2027 verdwijnt, terwijl coalitiepartijen PVV en BBB enkele maanden geleden nog tegen een geleidelijke afbouw vanaf 2025 stemden. De reacties van brancheverenigingen zijn gemengd.

16 mei '24 (12:18)

Noodzaak om wooncrisis aan te pakken wordt volgens Aedes onderkend

De koepel voor woningcorporaties Aedes vindt dat de noodzaak om de wooncrisis aan te pakken wordt onderkend in het hoofdlijnenakkoord. De plannen bouwen voort op het al ingezette beleid en er zitten goede voornemens bij om de bouw van extra woningen te realiseren, stelt de koepel.

07 mei '24 ( 8:34)

Heijmans ziet de verkoop van nieuwbouwwoningen verder aantrekken

Bouwconcern Heijmans ziet de verkoop van nieuwbouwwoningen verder aantrekken. "De stijging van het aantal woningverkopen houdt aan. Met name de vraag naar grondgebonden woningen blijft onveranderd groot, wat vertrouwen geeft voor het vervolg van dit jaar", zegt topman Ton Hillen van de beursgenoteerde onderneming. Grondgebonden woningen zijn huizen met een woonlaag op het straatniveau, vaak met een terras of tuin.