Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Nooit meer een gasrekening! Water is de nieuwe brandstof!

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 8 min
location_on [xx]km
Stelt u zich eens voor, een CV systeem in uw woning dat leidingwater gebruikt als brandstof. Niet mogelijk zult u denken, niets is minder waar, na jaren van research en testen is men erin geslaagd een CV systeem te ontwikkelen dat uit leidingwater brandbaar gas (HHO) en stoom genereert om uw CV ketel te verwarmen. De voordelen van het systeem t.o.v. huidige gasketels is enorm:1. Geen maandelijkse gasrekening meer
2. Totaal geen schadelijke gassen meer uit uw schoorsteen (CO & CO2 vrij)
3. Geen gevaarlijke gasleidingen meer door uw huis
4. Geen gevaar meer voor koolmonoxide vergiftiging
5. Nooit meer uit besparing de CV laag, dus altijd een warm huis

Geen maandelijkse gasrekening meer
De jaarlijkse gasnota is veel mensen een doorn in het oog. Niet alleen de prijs voor ons eigen gas is torenhoog, de energiebelasting, transportkosten en 21% BTW maken de gasrekening voor de meeste mensen onbetaalbaar. Daar komt binnenkort een einde aan! Het nieuwe systeem gebruikt uitsluitend leidingwater als brandstof. Het CV systeem maakt gebruik van een unieke gepatenteerde brander dat uit leidingwater watergas en stoom genereert om uw ketel te verwarmen in plaats van het gebruikelijke aardgas. Door middel van elektrolyse, thermolyse en resonantietechnologie wordt het leidingwater gesplitst in HHO (watergas). De gasvlam is regelbaar tot 8000°C en kan hierdoor zelfs de grootste villa verwarmen.

Geen schadelijke rookgassen meer
Uw huidige gasgestookte CV ketel stoot rookgassen uit. Met name CO & CO2 worden beschouwd als schadelijke gassen. CO is giftig en CO2 is een broeikasgas dat we met ons allen zoveel mogelijk dienen terug te dringen. Het HHO CV systeem geeft bij verbranding totaal geen schadelijke rookgassen af, uitsluitend waterdamp, uw huis heeft zelfs geen schoorsteen meer nodig. U kunt het HHO CV systeem dus overal in uw huis monteren, zelfs naast uw bed. Het CV systeem heeft geen rookgas afvoer en onttrekt ook geen zuurstof uit de ruimte zoals uw huidige ketel. Het watergas dat wordt gegenereerd bestaat voor  ⅔ uit waterstof en ⅓ zuurstof. H2O (water) wordt gesplitst in HHO (2 delen waterstof en 1 deel zuurstof) wat het brandbare watergas vormt ook wel HHO genoemd.

Geen gevaarlijke gasleidingen meer door uw huis
We lezen het ieder jaar in het nieuws, ontplofte woning door lekkende gasleiding. Met het HHO CV systeem heeft u geen aardgas meer nodig. U kunt het gas laten afsluiten, tenzij u op gas kookt. Indien u uw huis voorziet van zonnepanelen dan bent u letterlijk verlost van alle energienota's. U weet zelf wel wat u bespaart, duizenden euro's op jaarbasis.

Geen gevaar meer voor koolmonoxidevergiftiging
Koolmonoxide (CO) wordt ook wel de onzichtbare sluipmoordenaar genoemd. Bij een slecht brandende ketel of lek in de rookgas afvoer bestaat de mogelijkheid tot te hoge concentraties koolmonoxide. Jaarlijks overlijden er nog steeds mensen aan koolmonoxide vergiftiging als gevolg van een niet goed functionerende CV installatie. Door gebruik van het HHO CV Systeem is dit gevaar verleden tijd.

Nooit meer uit besparing de CV laag
De meeste van u herkennen het wel, uit besparing de CV een graadje lager en een extra trui aan om gas te besparen. Met het HHO systeem is dit niet meer nodig. Het systeem verbruikt nog geen 25% aan energiekosten in vergelijking met een 21kW gasgestookte ketel. Een besparing dus van 75% op uw energiekosten dat met enkele zonnepanelen is terug te brengen tot 100%. Het HHO CV Systeem verbruikt BIJ VOL VERMOGEN slechts 100ml water en 1,4kWh stroom per uur.

Kort samengevat is het HHO CV systeem de toekomst. Er is momenteel een functioneel werkend prototype en ze zijn nu op zoek naar kapitaal om de uitvinding in productie te nemen.

Foto: Hier ziet u letterlijk water branden.

24 oktober '24 (13:03)

Keijzer deelt zorgen om huurwet, maar wacht op evaluatiemoment

Woonminister Mona Keijzer (BBB) begrijpt zorgen die leven om de Wet betaalbare huur, waarmee huurprijzen in het middensegment gemaximeerd worden. Maar ze houdt vast aan het evaluatiemoment begin volgend jaar. Zowel de Eerste als Tweede Kamer hebben daar om gevraagd, en Keijzer houdt zich daaraan.

23 oktober '24 (19:03)

Oppositiepartijen woedend om kritiek DNB-baas Knot op huurwet: 'Knotsgek'

Oppositiepartijen zijn niet te spreken over de kritiek die Klaas Knot, baas van De Nederlandsche Bank, heeft op de wet die huurprijzen aan banden legt. Knot zei in Washington tegen het ANP dat hij vindt dat de Wet betaalbare huur teruggedraaid moet worden. Die wet leidt volgens hem tot schaarste en daarmee tot hogere prijzen op de vrije huurmarkt. Knot is in Washington voor de jaarvergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF),

23 oktober '24 (15:02)

Woningcorporaties staan nog steeds achter huurwet: 'Huurder beschermd tegen te hoge huren'

Woningcorporaties zijn het oneens met president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB), die vindt dat de huurwet moet worden teruggedraaid. Dat laat een woordvoerder van Aedes, de vereniging van woningcorporaties, weten. "Het is belangrijk dat huurders beschermd worden tegen veel te hoge huren."

23 oktober '24 (10:19)

Oproep DNB-topman om huurwet terug te draaien komt te laat, stellen particuliere verhuurders

Particuliere verhuurders zijn blij met de oproep van president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) om de huurwet terug te draaien. "Het is eigenlijk al veel te laat, want het kwaad op de woningmarkt is al geschied, maar misschien kunnen we zo de schade beperken", stelde Kavish Partiman van Vastgoed Belang, de organisatie van particuliere verhuurders.

23 oktober '24 ( 8:32)

Accu's fietsen en brommers veroorzaken woningbranden

Het aantal woningbranden dat wordt veroorzaakt door accu's van elektrische fietsen, scooters en bromfietsen stijgt, blijkt uit cijfers van het Verbond van Verzekeraars. In totaal waren accu's en batterijen vorig jaar de vermoedelijke oorzaak van 5 procent van de woningbranden. In 2022 was dat nog 3 procent.

14 oktober '24 (10:04)

Bij woningen is Oss en Leende explosies

DEN HAAG (ANP) - Bij twee woningen in de Wagenaarstraat in Oss en de Strijperstraat in Leende in Noord-Brabant zijn explosies geweest in de nacht van zaterdag op zondag. De politie vermoedt dat zwaar vuurwerk de oorzaak is.

10 oktober '24 (12:04)

'Bezwaar van burgers een van de belangrijkste oorzaken van de woningcrisis'

Omwonenden moeten minder bezwaar maken tegen nieuwbouw in hun buurt. Dit vindt Lana Gerssen, vakgroepvoorzitter Wonen bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Bezwaar van burgers is volgens haar een van de belangrijkste oorzaken van de woningcrisis.

08 oktober '24 ( 9:02)

Ruim een vijfde meer aanvragen voor hypotheken

Het blijft druk op de hypotheekmarkt, merkt het Hypotheken Data Netwerk (HDN). In het derde kwartaal werden ruim een vijfde meer aanvragen ingediend dan in dezelfde periode een jaar geleden. Ook groeide het verschil tussen starters en doorstromers op de woningmarkt.

08 oktober '24 ( 6:05)

Tarieflimiet voor warmtenet mogelijk gemaakt

Als het aan minister Sophie Hermans (Klimaat en Groene Groei) ligt, wordt het mogelijk om een tarieflimiet voor kleinverbruikers van het warmtenet ofwel stadsverwarming in te stellen. Dat schrijft ze aan de Tweede Kamer. In het regeerprogramma had het kabinet al aangekondigd zo'n tarieflimiet te zullen onderzoeken.

08 oktober '24 ( 6:04)

Gasketelwet 'financieel drama' voor VvE's, waarschuwt VEH

Vereniging Eigen Huis waarschuwt voor een "financieel drama" dat Verenigingen van Eigenaars (VvE's) dreigt te treffen door de zogeheten Gasketelwet die vorig jaar is ingevoerd. Deze wet is bedoeld om het aantal ongelukken met koolmonoxide (CO) te verlagen, maar kan appartementseigenaars met hoge kosten opzadelen.