Normal_water_branden

Stelt u zich eens voor, een CV systeem in uw woning dat leidingwater gebruikt als brandstof. Niet mogelijk zult u denken, niets is minder waar, na jaren van research en testen is men erin geslaagd een CV systeem te ontwikkelen dat uit leidingwater brandbaar gas (HHO) en stoom genereert om uw CV ketel te verwarmen. De voordelen van het systeem t.o.v. huidige gasketels is enorm:

1. Geen maandelijkse gasrekening meer
2. Totaal geen schadelijke gassen meer uit uw schoorsteen (CO & CO2 vrij)
3. Geen gevaarlijke gasleidingen meer door uw huis
4. Geen gevaar meer voor koolmonoxide vergiftiging
5. Nooit meer uit besparing de CV laag, dus altijd een warm huis

Geen maandelijkse gasrekening meer
De jaarlijkse gasnota is veel mensen een doorn in het oog. Niet alleen de prijs voor ons eigen gas is torenhoog, de energiebelasting, transportkosten en 21% BTW maken de gasrekening voor de meeste mensen onbetaalbaar. Daar komt binnenkort een einde aan! Het nieuwe systeem gebruikt uitsluitend leidingwater als brandstof. Het CV systeem maakt gebruik van een unieke gepatenteerde brander dat uit leidingwater watergas en stoom genereert om uw ketel te verwarmen in plaats van het gebruikelijke aardgas. Door middel van elektrolyse, thermolyse en resonantietechnologie wordt het leidingwater gesplitst in HHO (watergas). De gasvlam is regelbaar tot 8000°C en kan hierdoor zelfs de grootste villa verwarmen.

Geen schadelijke rookgassen meer
Uw huidige gasgestookte CV ketel stoot rookgassen uit. Met name CO & CO2 worden beschouwd als schadelijke gassen. CO is giftig en CO2 is een broeikasgas dat we met ons allen zoveel mogelijk dienen terug te dringen. Het HHO CV systeem geeft bij verbranding totaal geen schadelijke rookgassen af, uitsluitend waterdamp, uw huis heeft zelfs geen schoorsteen meer nodig. U kunt het HHO CV systeem dus overal in uw huis monteren, zelfs naast uw bed. Het CV systeem heeft geen rookgas afvoer en onttrekt ook geen zuurstof uit de ruimte zoals uw huidige ketel. Het watergas dat wordt gegenereerd bestaat voor  ⅔ uit waterstof en ⅓ zuurstof. H2O (water) wordt gesplitst in HHO (2 delen waterstof en 1 deel zuurstof) wat het brandbare watergas vormt ook wel HHO genoemd.

Geen gevaarlijke gasleidingen meer door uw huis
We lezen het ieder jaar in het nieuws, ontplofte woning door lekkende gasleiding. Met het HHO CV systeem heeft u geen aardgas meer nodig. U kunt het gas laten afsluiten, tenzij u op gas kookt. Indien u uw huis voorziet van zonnepanelen dan bent u letterlijk verlost van alle energienota's. U weet zelf wel wat u bespaart, duizenden euro's op jaarbasis.

Geen gevaar meer voor koolmonoxidevergiftiging
Koolmonoxide (CO) wordt ook wel de onzichtbare sluipmoordenaar genoemd. Bij een slecht brandende ketel of lek in de rookgas afvoer bestaat de mogelijkheid tot te hoge concentraties koolmonoxide. Jaarlijks overlijden er nog steeds mensen aan koolmonoxide vergiftiging als gevolg van een niet goed functionerende CV installatie. Door gebruik van het HHO CV Systeem is dit gevaar verleden tijd.

Nooit meer uit besparing de CV laag
De meeste van u herkennen het wel, uit besparing de CV een graadje lager en een extra trui aan om gas te besparen. Met het HHO systeem is dit niet meer nodig. Het systeem verbruikt nog geen 25% aan energiekosten in vergelijking met een 21kW gasgestookte ketel. Een besparing dus van 75% op uw energiekosten dat met enkele zonnepanelen is terug te brengen tot 100%. Het HHO CV Systeem verbruikt BIJ VOL VERMOGEN slechts 100ml water en 1,4kWh stroom per uur.

Kort samengevat is het HHO CV systeem de toekomst. Er is momenteel een functioneel werkend prototype en ze zijn nu op zoek naar kapitaal om de uitvinding in productie te nemen.

Foto: Hier ziet u letterlijk water branden.