Logo_mwf_logo

Het Canadese softwarebedrijf StrucSoft Solutions is gespecialiseerd in Autodesk Revit-software voor bouwconstructies van metal stud en houtskeletbouw. Vanaf heden mag ICN Solutions in 's-Hertogenbosch zich distributeur van StrucSoft Solutions voor de Benelux noemen. Het paradepaardje van StrucSoft is Metal Wood Framer, kortweg MWF, een Revit-applicatie voor het maken van metal stud of houten wanden, vloeren, plafonds en daken.

StrucSoft Solutions is een Canadese softwarespecialist voor de AEC en maakindustrie die software en applicaties ontwikkelt binnen de BIMomgeving. De voornaamste modules binnen het softwarepakket MWF (Metal Wood Framer) zijn MWF Pro Wall, MWF Pro Floor en MWF Pro Truss. Al deze modules vereenvoudigen het werken met Autodesk Revit. Het tekenproces in Revit wordt aanzienlijk versneld door wanden, vloeren, plafonds of daken automatisch te voorzien van metal stud of hout. Met MWF Pro Wall is het mogelijk om Revit-wanden automatisch om te zetten naar metal stud of houtskeletbouw. In plaats van liggers en staanders één voor één handmatig te moeten modelleren, gebeurt dat met MWF Pro Wall met één druk op de knop. Op dezelfde manier maakt MWF Pro Floor het meer dan ooit eenvoudiger om het modelleren van vloeren, plafonds en daken te automatiseren. MWF Pro Truss tot slot zorgt voor het automatisch modelleren van spanten of vakwerkspanten.

Efficiënter ontwerp- en bouwproces
Met de MWF-software van StrucSoft Solutions richt ICN Solutions zich met name op aannemers, ingenieursbureaus en afbouwbedrijven. De grote meerwaarde van MWF voor de bouwbranche is dat de modules niet alleen het tekenproces in Autodesk Revit versnellen, maar bovendien automatisch stuklijsten, zaaglijsten en productietekeningen genereren. Hierdoor wordt het volledige ontwerp- en bouwproces sterk vereenvoudigd en efficiënter. Dit maakt MWF dé oplossing om tijd en geld te besparen.

Kijk voor meer informatie op: www.icn-solutions.nl