Normal_verbouwen_-_badkamer

Staat een nieuwe badkamer binnenkort op de planning? Er zijn een aantal dingen waar je dan rekening mee moet houden. In dit artikel staat weergegeven waar je op moet letten wanneer de nieuwe badkamer wordt gelegd. Om te voorkomen dat de prijs van dit nieuwe plaatje hoog oploopt, krijg je in dit artikel tips om de perfecte badkamer op te leveren voor een mooie prijs!

Douche, ligbad of combinatie 

De badkamer is dé plek om optimaal te ontspannen na een lange werkdag. Het is dus zeker niet overbodig om deze op te vullen met luxe en wat extra comfort. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de eigen wensen kan gekozen worden voor een douche, een ligbad of beide. Een ligbad met verschillende massagestanden of een douche met optie tot rustgevende regendruppels kunnen tegenwoordig allemaal. Zowel ligbaden als douches zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende afmetingen, modellen en uitvoeringen. Voor een luxe badkamer tegen een lage prijs kun je terecht bij badkameroutlets zoals de megadump in Dalen.
 

Wastafel

Naast de douche of het ligbad is ook de wastafel een onmisbaar product in elke badkamer. Of het nu gaat om handen wassen na gebruik van het toilet of om tanden te poetsen. Een wastafel biedt de uitkomst. Ook hier geldt weer dat het aanbod overweldigend is: van een elegante wastafel die een blikvanger op zich is tot wastafels gecombineerd met een opvallende spiegel. Bij megadumpdalen.nl kun je inspiratie op doen voor de meest uiteenlopende budgetten en stijlen. 
 

Accessoires

De finishing touch van elke badkamer zijn de accessoires. Deze lopen uiteen van een closetrolhouder tot een handdoekrek. Maar ook planchetten, een afvalbak en een zeepdispencer maken de inrichting tot in de puntjes af. De accessoires zijn een echte eyecatcher in de badkamer, maar kunnen daarbij ook behoorlijk prijzig zijn. Om de badkamer toch een luxe uitstraling te kunnen geven, zijn er ook goedkope badkameraccessoires te verkrijgen in bijvoorbeeld badkameroutlets of in de megadump van badkamermeubels. Op zoek naar een goedkope sanitairwinkel? Bekijk dan megadumpdalen.nl