Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Online bestelde kozijnen nu ook op te halen bij pick-up points

Door Redactie Nationale Bouwgids
schedule 4 min
location_on [xx]km
De online markt voor kozijnen zit niet stil en is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het is inmiddels ook mogelijk om je houten of kunststof kozijnen op te halen van een pick-up point. Toelevering online heeft in samenwerking met Voskamp Groep twee pick-up points geopend voor kozijnen. De klanten van het online platform kunnen daarom hun kozijnen ophalen bij een afhaallocatie in Almelo of Amsterdam.

Samenwerking

Toelevering Online is een online platform voor het online samenstellen en bestellen van houten en kunststof kozijnen. In samenwerking met Voskamp Groep introduceren zij nu pick-up points voor kozijnen. De afhaallocaties zijn bij vestigingen van Voskamp Groep, de partner voor hang- en sluitwerk van Toelevering Online.
 
Toelevering Online bezorgd elke maandag voor 12:00 de kozijnen bij het pick-up point in Almelo of Amsterdam. Vanaf de eerstvolgende dinsdag kan de klant de kozijnen ophalen bij het pick-up point. Bij Voskamp in Amsterdam kunnen klanten dan terecht tussen 7:00 en 17:00. In Almelo kunnen zij terecht tussen 7:15 en 17:00. Voor het afhalen betaal je als klant per order 49,00 excl. BTW.
 

Zelf bepalen wanneer je komt afhalen

“In de huidige samenleving is steeds meer behoefte aan het zelf bepalen wat je wanneer doet”, zegt Joris Roelink van Toelevering Online. “Thuis wachten op je bestelling is eigenlijk niet meer van deze tijd. Veel online bestellingen kun je al naar verschillende afhaalpunten laten sturen, zodat je zelf bepaalt wanneer je je pakketje ophaalt. Waarom kan dat niet bij grotere bestellingen, zoals kozijnen, dachten wij. Daarom zijn de pick-up points in het leven geroepen.”
 
Klanten kunnen nu zelf bepalen wanneer zij de bestelde kozijnen komen afhalen waardoor kozijnen niet te lang onbeheerd op een bouwlocatie. Het is ook handig als iemand niet op locatie aanwezig kan zijn bij de bezorging.
 

Mogelijk uitbreiding naar de toekomst

Op het moment zijn er in samenwerking met Voskamp Groep twee pick-up points in Nederland. De komende maanden wordt gekeken hoeveel de pick-up points worden gebruikt door klanten. Bij veel vraag wil Toelevering Online mogelijke meerdere pick-up points gaan openen. 
11 april '24 (12:34)

Meer goedkopere nieuwbouw helpt niet om woningtekort op lange termijn op te lossen

Een grotere aanwas van goedkopere nieuwbouwwoningen helpt niet om het woningtekort op de lange termijn op te lossen. Dat zegt Chris van Zantwijk, vicevoorzitter van de vakgroep wonen van makelaarsorganisatie NVM. Volgens hem moet er juist meer gebouwd worden voor de doorstroming op de woningmarkt en dat betekent ook het bouwen van meer woningen boven de betaalbaarheidsgrens, die nu op 390.000 euro ligt.

11 april '24 (12:21)

Wachtende doorstromers remmen aanbod huizenmarkt

Dat nu minder huizen te koop worden gezet op de krappe woningmarkt, komt mede doordat vier op de vijf doorstromers eerst een huis kopen voordat ze hun woning in de verkoop doen, zegt Lana Gerssen, voorzitter van de NVM-vakgroep Wonen. "Daardoor zijn er minder woningen op de markt en blijft de doorstroming heel erg beperkt", zegt ze.

08 april '24 (10:00)

Aantal te koop staande nieuwbouwhuizen gestegen

Het aantal nieuwbouwhuizen dat te koop blijft staan is gestegen tot een hoogtepunt, meldt ING. Volgens de bank worden minder nieuwbouwwoningen verkocht omdat de overbruggingskosten zijn gestegen. Ook zorgden de dalende prijzen van bestaande huizen van halverwege 2022 tot vorig jaar voor onzekerheid en terughoudendheid bij doorstromers, zegt ING.

08 april '24 ( 9:04)

Stikstof in bouw halveren: TNO ontwikkelt nieuwe methode

TNO heeft een methode ontwikkeld waarmee stikstof-, CO2- en fijnstofemissies bij bouwprojecten op korte termijn fors kunnen verminderen. Dankzij door TNO ontwikkelde software kan voortaan het effect berekend worden van maatregelen die de uitstoot van deze stoffen moeten tegengaan. De onderzoeksorganisatie verwacht dat bedrijven die de rekenmethode toepassen de stikstofuitstoot in de woningbouw binnen enkele jaren kunnen halveren.

08 april '24 ( 8:30)

Grootste Friese gemeenten willen samen 15.000 extra woningen bouwen

De grootste vier Friese gemeenten willen samen zeker 15.000 extra woningen gaan bouwen. Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland (Drachten) en Súdwest-Fryslân (Sneek) willen het Fries Stedelijk Netwerk worden en hebben dat plan aangeboden aan demissionair minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge.

20 maart '24 (14:23)

Bouwvakkers willen betere zwaarwerkregeling en komen hiervoor in actie

Bouwvakkers voeren de komende weken op verschillende bouwplaatsen in het land actie voor een betere zwaarwerkregeling, meldt vakbond FNV. Dat is een regeling waarmee mensen eerder kunnen stoppen met werken als ze zwaar werk verrichten.

19 maart '24 ( 9:05)

Plannen voor 265.000 woningen in Zuid-Holland goedgekeurd

De provincie Zuid-Holland heeft plannen goedgekeurd voor de bouw van ongeveer 265.000 woningen. De provincie beoordeelde bijna 3000 ingediende plannen uit de verschillende regio's en keurde daarvan 98 procent goed. Het is de bedoeling dat al die woningen uiterlijk in 2032 zijn gebouwd.

18 maart '24 (11:50)

'Laat woningbouw dit en volgend jaar niet verder stil komen te staan'

De woningbouw moet dit jaar en volgend jaar niet nog verder stil komen te staan. Dat zeggen VNO-NCW en MKB-Nederland in een brief aan de Tweede Kamer in aanloop naar een debat over het grote woningtekort. De overheid moet nadrukkelijker de regie nemen, vinden de ondernemersorganisaties.

18 maart '24 (10:35)

Dura Vermeer ziet "voldoende kansen" ondanks krimp bouwsector in 2024

Bouwconcern Dura Vermeer voorziet dit jaar "voldoende kansen", hoewel de bouwsector naar verwachting in 2024 voor het eerst in geruime tijd zal krimpen. Mede dankzij de grote hoeveelheid opdrachten die nog moeten worden uitgevoerd ziet de bouwer het jaar met vertrouwen tegemoet, meldt de onderneming in het jaarverslag over 2023.

08 maart '24 (10:32)

Provincie Zuid-Holland remt woningbouw af, terwijl er snel nieuwe huizen moeten komen

De provincie Zuid-Holland remt de woningbouw af, terwijl er juist snel nieuwe huizen gebouwd moeten worden. Die conclusie trekt demissionair minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting) in een brief aan de provincie.