Toelevering Online pick-up points

De online markt voor kozijnen zit niet stil en is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het is inmiddels ook mogelijk om je houten of kunststof kozijnen op te halen van een pick-up point. Toelevering online heeft in samenwerking met Voskamp Groep twee pick-up points geopend voor kozijnen. De klanten van het online platform kunnen daarom hun kozijnen ophalen bij een afhaallocatie in Almelo of Amsterdam.

Samenwerking

Toelevering Online is een online platform voor het online samenstellen en bestellen van houten en kunststof kozijnen. In samenwerking met Voskamp Groep introduceren zij nu pick-up points voor kozijnen. De afhaallocaties zijn bij vestigingen van Voskamp Groep, de partner voor hang- en sluitwerk van Toelevering Online.
 
Toelevering Online bezorgd elke maandag voor 12:00 de kozijnen bij het pick-up point in Almelo of Amsterdam. Vanaf de eerstvolgende dinsdag kan de klant de kozijnen ophalen bij het pick-up point. Bij Voskamp in Amsterdam kunnen klanten dan terecht tussen 7:00 en 17:00. In Almelo kunnen zij terecht tussen 7:15 en 17:00. Voor het afhalen betaal je als klant per order 49,00 excl. BTW.
 

Zelf bepalen wanneer je komt afhalen

“In de huidige samenleving is steeds meer behoefte aan het zelf bepalen wat je wanneer doet”, zegt Joris Roelink van Toelevering Online. “Thuis wachten op je bestelling is eigenlijk niet meer van deze tijd. Veel online bestellingen kun je al naar verschillende afhaalpunten laten sturen, zodat je zelf bepaalt wanneer je je pakketje ophaalt. Waarom kan dat niet bij grotere bestellingen, zoals kozijnen, dachten wij. Daarom zijn de pick-up points in het leven geroepen.”
 
Klanten kunnen nu zelf bepalen wanneer zij de bestelde kozijnen komen afhalen waardoor kozijnen niet te lang onbeheerd op een bouwlocatie. Het is ook handig als iemand niet op locatie aanwezig kan zijn bij de bezorging.
 

Mogelijk uitbreiding naar de toekomst

Op het moment zijn er in samenwerking met Voskamp Groep twee pick-up points in Nederland. De komende maanden wordt gekeken hoeveel de pick-up points worden gebruikt door klanten. Bij veel vraag wil Toelevering Online mogelijke meerdere pick-up points gaan openen.