Tijdelijke opslag

Door toedoen van de coronacrisis, en met inachtneming van het feit dat veel mensen dit jaar niet op vakantie gaan, hebben we meer tijd over om in of rondom ons huis aan de slag te gaan. Heb je een grote renovatie of verbouwing in het vooruitzicht, voorkom dan een chaotische omgeving. Om vrij te kunnen bewegen en orde te scheppen in een drukke omgeving, is tijdelijke opslag een interessante optie. Wel zo prettig als je nadenkt over de klus die je staat te wachten.   

Belangrijke spullen veilig opslaan 

Je inboedel vertegenwoordigt een niet te onderschatten waarde, en dat betekent dat je deze niet wilt beschadigen ten tijde van de verbouwing. Om te voorkomen dat je inboedel beschadigd raakt, dan wel in de weg staat bij belangrijke werkzaamheden, kiezen veel mensen voor tijdelijke opslag. Ook permanente opslag is overigens mogelijk, maar hiervan is doorgaans geen sprake bij een (tijdelijke) verbouwing van je woning. Ben je op zoek naar een vertrouwde bestemming voor meubelen en inboedel? Maak kennis met tijdelijke opslag.
 
Tijdelijke opslag moet in al haar aspecten beschikken over een tijdelijk karakter. Dat houdt in: laagdrempelig, met scherpe tarieven en met een flexibele opzegtermijn. Je wilt niet onnodig te veel geld betalen voor een opslagruimte die je niet langer gebruikt. Anderzijds wil je tijdens de huurperiode vertrouwen op veilige en ‘droge’ opslag. Wat wordt daarmee bedoeld? Veel verouderde opslagruimtes kennen een vochtig klimaat, hetgeen mogelijk schade kan veroorzaken aan je inboedel. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Bij boxss tijdelijke opslag is aandacht besteed aan dit belangrijke aspect. Hier ben je met tijdelijke opslag verzekerd van een verwarmde, droge en veilige omgeving voor je meubelen en inboedel.  


Wanneer is permanente opslag interessant?

Een verbouwing resulteert over het algemeen in meer ruimte in huis, niet minder. Hiervoor is tijdelijke opslag dan ook vaak afdoende. Wanneer is permanente opslag van je inboedel wél een optie? Denk aan een gezinsuitbreiding. Die ene slaapkamer die nu vol staat met overbodige spullen, wil je misschien over een jaar wel gebruiken als kinderkamer. Een eigen webshop opstarten? Ook dan heb je op doorlopende basis behoefte aan veilige en droge opslag van producten die je gaat verkopen aan klanten.  


Weet wat je wel en niet wilt opslaan 

Een tijdelijke opslagruimte zorgt voor rust en ruimte. Ruimte om zonder stress aan de verbouwing van je woning te beginnen. Voordat je een opslagruimte huurt, is het belangrijk om te bepalen wat je wel en vooral niet kunt missen. Welke meubelen en inboedel denk je zeker te gaan gebruiken ten tijde van de verbouwing? Een kritische blik leert ons dat het wel meevalt met hetgeen we écht nodig hebben. Geef jezelf dan ook de ruimte om de verbouwing tot een succes te maken, en laat alleen het noodzakelijke in huis staan. Wist je bijvoorbeeld dat efficiënt opruimen al de helft aan ruimte in huis scheelt? Middels gespecificeerde checklists kan je zelf aan de slag om ruimte in huis te creëren. 

Ga je binnenkort starten met het verbouwen van je huis? Een geschikte bestemming voor meubelen en inboedel vind je gegarandeerd binnen tijdelijke opslag.