Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Solar Solutions 2024

Vakbeurs Solar Solutions voor zonne-energie

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap. Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions International exposanten en bezoekers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau. Gelijktijdig vindt ook Duurzaam Verwarmd plaats, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux. Zo bent u in één dag helemaal bij.

Solar Solutions: de technologie van de toekomst, vandaag

De zonne-energiemarkt maakt momenteel een ongekende groei door. Meer en meer consumenten, bedrijven en instellingen hebben intussen zonnepanelen geïnstalleerd of zijn dit van plan. De schaal is er nu, maar wat is de volgende stap? Bij Solar Solutions International kijken we naar de vele mogelijkheden, van opslag tot slimmere huizen.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en daarmee de perfecte plek om een blik te werpen op de toekomst van deze sector. Met meer dan 200 exposanten en zo’n 100 seminars komt werkelijk elk aspect van zonne-energie aan bod. En dat is voor zowel installateurs als eindgebruikers belangrijker dan ooit.

Wilt u naast duurzame energieopwekking ook meer weten over duurzaam verwarmen? Tegelijkertijd met Solar Solutions International wordt de vakbeurs Duurzaam Verwarmd gehouden. Zo kunt u direct ontdekken hoe de HVAC-markt er momenteel voorstaat.

Prachtige panelen, slimme huizen & meer

Solar Solutions International is dé autoriteit op het gebied van zonne-energie. En nu de zonne-energiemarkt niet langer als niche te bestempelen is, wordt het tijd verder te kijken. Solar Solutions International gaat dan ook de diepte in, met een nieuwe focus op energieopslag, smart homes en esthetisch aantrekkelijke producten. Want nu steeds meer consumenten en bedrijven met zonnepanelen aan de slag gaan, is het verstandig om u te onderscheiden met zonnepanelen met een eigen, aantrekkelijke vormgeving.

En met de limitaties van de netcapaciteit, wordt eigen energieopslag meer een vereiste dan een luxe. Daarnaast is het van belang eindgebruikers te wijzen op de toepassingen van zonne-energie; denk aan elektrische auto’s, warmtepompen en meer. Want alle opgewekte energie die direct gebruikt kan worden, is winst. Kortom, u komt op de beursvloer werkelijk elke soort producent en aanbieder tegen.

Met al deze ontwikkelingen moeten installateurs meer dan ooit ook adviseren naast installeren. Dankzij de 200+ stands en ruim 100 seminars is Solar Solutions International hét moment om u als professional op de hoogte te brengen van de nieuwste technologie en innovaties. Zo kunt u uw klanten voorzien van de beste en meest relevante informatie. Denk hierbij aan thema’s als het aanleggen van zonnepanelen, combipakketten van energieproviders en bij wie de verantwoordelijkheid ligt als het aankomt op de netcapaciteit.

Twee beurzen, één locatie

Zonne-energie en duurzame verwarming gaan vanzelfsprekend hand in hand. Want hoe beter zelf opgewekte energie in te zetten dan voor de duurzame verwarming van uw huis? Tegelijkertijd vindt eveneens Duurzaam Verwarmd plaats; de grootste duurzame HVAC-vakbeurs van de Benelux. Zo kunt u zich ook laten voorlichten over de staat van de warmtepompen, wko- en wtw-systemen, de overgang van EPC naar BENG en meer. Ook kunt u het ‘Heat Home’ bezoeken, een life-size, duurzaam verwarmd huis met de nieuwste innovaties.

Met uw ticket voor Solar Solutions International heeft u automatisch ook gratis toegang tot Duurzaam Verwarmd.

Solar Solutions 2024
19 maart 2024
19 maart 2024
Vijfhuizen
Stelling 1