De eerste kozijnen drive-thru van Nederland

Door Riemer Siccama
4 min
Een drive-thru is niet nieuw, je kent het mogelijk al van andere bedrijven zoals leveranciers van bouwmaterialen. Je rijdt naar binnen met een voertuig en laad alles in wat je hebt besteld of direct nodig hebt. Alleen een drive-thru voor kunststof kozijnen bestond nog niet in Nederland, tot nu!

Het ontstaan van de drive-thru

Een drive-thru voor kozijnen is niet iets wat je alledaags tegenkomt, maar voor degenen die bekend zijn met het recent gelanceerde Skodora, is dit geen verrassing. Het bedrijf is een initiatief van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH). Herro Uringa, de oprichter van KKFH, deelt zijn directeurschap sinds vorig jaar met Erik van Dijk. Dit dynamische duo, met een langdurige vriendschap, had al geruime tijd de ambitie om samen iets nieuws op de markt te brengen.

KKFH heeft al jarenlange ervaring in de kozijnenbranche en ziet dat de markt in de afgelopen jaren is veranderd. Lange wachttijden bij kozijnen leveranciers en steeds minder persoonlijk contact. Maar het hoeft niet zo te zijn, Skodora brengt het beste van online en offline samen.

Binnen vijf werkdagen afhalen

Op Skodora.nl stelt de bouwprofessional eenvoudig kunststof kozijnen samen via een configurator. Vijf dagen later kunnen de kozijnen opgehaald worden in de drive-thru en op de aanhanger geladen.

Bij vragen hoef je niet naar de klantenservice te mailen; je appt of belt gewoon direct met de medewerkers. De medewerkers zijn vakspecialisten met jarenlange ervaring. Zij kunnen helpen met advies maar weten ook alles van de producten en de productie van de kunststof kozijnen. Een unieke, persoonlijke aanpak en alles in eigen beheer, dat is de kracht van Skodora.

Online kozijnen, altijd dichtbij.

Skodora spreekt van 'Online kozijnen, altijd dichtbij'. De uitspraak duidt niet alleen op de fysieke vestiging(en) met de eerste kunststof kozijnen drive-thru van Nederland, maar ook dicht bij de klant staan met een persoonlijke aanpak.

Ben jij een bouwprofessional en wil je meer weten over het bedrijf of de eerste kunststof kozijnen drive-thru van Nederland? Ga dan naar Skodora.nl.