Donderdag 2 juni 2022: jaarcongres Stedelijke Transformatie in Den Haag

Door Redactie Nationale Bouwgids
3 min
In Den Haag wordt donderdag 2 juni 2022 het jaarcongres Stedelijke Transformatie gehouden. Centrale vraag tijdens dit congres: hoe kunnen met stedelijke gebiedstransformaties toekomstbestendige woongebieden worden gerealiseerd? Dit meldt Bouwend Nederland. 

Overheden, ontwikkelaars, corporaties, kennisinstellingen en andere partijen die werken aan binnenstedelijke transformatieprojecten gaan deze dag hierover met elkaar in gesprek. Bijvoorbeeld tijdens werksessies en excursies. Met als thema ‘Transformeren voor de toekomst’ geeft het jaarcongres Stedelijke Transformatie een kijkje in de huizen, wijken en steden van de toekomst.

Fokker Terminal

Het congres vindt op 2 juni 2022 van 10.30 tot 17.00 uur plaats in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan 249 in Den Haag. Deelname is kosteloos voor medewerkers van gemeenten, provincies, Rijk, kennisinstellingen, corporaties en leden van NEPROM, Bouwend Nederland en IVBN. Andere deelnemers betalen 150 euro (exclusief btw).

Opgeven

Opgeven is mogelijk via www.stedelijketransformatie.nl/bijeenkomsten/jaarcongres-stedelijke-transformatie-2022. Daar is ook meer informatie over het congres te vinden.

Door: Nationale Bouwgids / Richard Heeres